November Book Haul 2016

Posted on December 10 2016 by Katja in Boeken / 1 Comment

bookhaul

In november was ik in Engeland! Ik was niet van plan om daar veel boeken te kopen, maar toch eindigde ik met 5 boeken in mijn koffer, oeps! Lees snel verder om te zien en te lezen welke boeken ik onder andere heb gekocht in Engeland.

dsc00857

Am I Normal Yet? – Holly Bourne

Voor het event met Jennifer Niven en Holly Bourne in Londen kocht ik één van Holly haar boeken. Mijn plan is eigenlijk om te proberen dit boek nog dit jaar uit te krijgen en de rest van de serie, aangezien het laatste boek zich afspeelt op oudejaarsavond. Als het even kan probeer ik boeken in het seizoen te lezen wanneer het zich afspeelt… Laat me vooral even weten wanneer ik niet de enige ben die dat doet.

Fantastic Beasts and Where to Find Them – J.K. Rowling

In Liverpool was ik aanwezig bij de Bookreleaseparty! Wat een ervaring om daar bij te kunnen zijn. En nog een grote plus: in Engeland was dit boek maar voor de helft van het geld, ik ben dol op de acties van de Waterstone’s.

dsc00858

Zoella’s Book club books: Lying about last summer – Sue Wallman / Finding Audrey – Sophia Kinsella / If I was your Girl – Meredith Russo

Toen ik aan het boarden was in Londen, was ik van plan om bij WMSmith een tijdschrift te kopen voor wanneer ik mijn boek uit had. Na verschillende tijdschriften bekeken te hebben merkte ik al  snel genoeg dat er niets voor mij tussen zou zitten. Dus draaide ik mij om, opzoek naar iets anders en toen zag ik de Zoella Book club boeken liggen! Tevens was de actie 3 voor 2. Ik hoorde de bel afgaan dat ik naar de trein moest terug naar Brussel, maar niet voordat ik 3 boeken uit het schap had getrokken en afrekende.

dsc00853

Rebel – Amy Tintera

Reboot (het eerste deel) is al een tijdje uit, maar ik wilde perse wachten met lezen totdat beide boeken uit waren voordat ik aan de duologie zou gaan beginnen.

Girl Online Going Solo – Zoe Sugg

Ja, ik ben zo ongelofelijk trots op dit boek! Dit klinkt misschien heel gek, maar ik heb meegeholpen met het redactiegedeelte van de Nederlandse editie.

dsc00855

Duizend Hoog – Katharine McGee

Ik heb gemixte verhalen gehoord over dit boek, dus ik ben heel erg benieuwd wat ikzelf van het boek vind.

Hygge – Marie Soderberg

Eén van de boeken die ik op het moment van deze post aan het lezen ben. Tegenwoordig vind ik het steeds fijner worden om zo nu en dan een non-fictie boek te lezen en dan gaat dit boek ook over iets wat wij misschien zouden kennen als ‘gezellig’, maar dat dekt de lading volgens het boek niet. Volgende week zal de recensie van het boek online komen te staan en dan zal ik er meer over vertellen.

Harteloos – Marissa Meyer

Het fictie boek die ik op het moment lees is deze dikke pil. Het verhaal begon al heel anders dan wat ik van te voren had verwacht. De recensie van dit boek hoop ik ook volgende week online te hebben. 🙂

dsc00856

101 Wereldsteden

Van mijn moeder kreeg ik dit boek en ik ben er nu al dol op! Heerlijk bladeren in het boek en opzoek naar mijn volgende bestemming. Wie weet waar heen…

Welk(e) boek(en) is jouw boekenkast rijker na de maand november?

Liefs,

thatblondewomanhandtekening

Tags:


One response to “November Book Haul 2016

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.