Reizen: Londen (Doorreis Liverpool)

Gepost op 26 november 2016 door Katja in Reizen / 1 Comment

img_3854

Op woensdag 16 november vertrok ik per trein naar Londen! In Londen bezocht ik Melisa voordat ik de volgende dag mijn reis voortzette naar Liverpool. In Londen hebben we ontzettend veel leuke dingen gedaan, kijk en lees snel verder!

Mijn woensdagochtend begon vol vertragingen. Ik had gelukkig een uur speling, maar toen mijn uur speling meteen van me werd afgenomen toen ik bij Utrecht Centraal stond moet ik bekennen dat ik heel erg bang was dat ik mijn internationale trein vanaf Brussel naar Londen niet zou halen. Na een paar onrustige uren, meer dan een uur omreizen was ik ein-de-lijk in Brussel en dat betekende vervolgens rennen. Ik was één van de laatste mensen die incheckte en wow wat stond ik te shaken op mijn benen, maar ik had het gehaald en daar gaat het om. Al was dit niet echt een lekker begin van mijn reis.

Eenmaal in Londen had ik Melisa snel gevonden op spoor 9 3/4, want laten we eerlijk zijn. Waar hadden twee booknerds anders moeten afspreken?

hphuis

Aangezien ik de toeristische plekken in Londen al kende, leek het mij leuk om andere dingen te doen. Melisa had daar rekening mee gehouden en we gingen naar de pop-up store van de illustrator van Harry Potter, hoe tof?!

img_3833

Binnen in de pop-up store.

img_3854

Blijkbaar had onze hele middag het thema Harry Potter… Terwijl we van Harry Potter punt naar Harry Potter punt gingen bezochten we ondertussen een paar winkels, want ik ben dol op een paar Engelse winkels.

iklonden

Proost! We aten en dronken wat bij Jamie’s Italian voordat we…

dsc00787

naar het event gingen met Jennifer Niven geïnterviewd door Holly Bourne!

Het was een ontzettend gezellig event en tijdens het signeren vertelde ik aan Jennifer dat ik moest huilen toen haar filmpje werd laten zien op YALBal. Zelf moest ze bijna huilen toen ik dat aan haar vertelde en voor ik het wist had ze haar armen om mij heen geslagen en stonden we daar elkaar een knuffel te geven met tranen in onze ogen.

jenk

Geluksmomentje!

Na een nacht slapen bij Melisa was het tijd voor mijn volgende treinreis, daarover meer volgende week!

Liefs,

thatblondewomanhandtekening

 

 

 

 

 

Foto’s Melisa: 2 tot en met 5.

Overige foto’s zijn van mij.

Tags:


One response to “Reizen: Londen (Doorreis Liverpool)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.