Personal Update: Ik ga… uit huis?

Gepost op May 27 2015 door Katja in persoonlijk / 7 Comments

Het is 2 maand geleden dat ik hoorde dat ik ben aangenomen voor de Hogeschool van Toegepaste Filosofie, het is 2 weken geleden dat ik ben aangenomen voor een stage bij een droomplek en gisteren kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe huis….

‘Met zoveel goed nieuws moet er binnenkort toch wat misgaan?’ Hoor ik een stem in mijn hoofd de hele tijd zeggen. Met name wanneer ik met een grote grijns op mijn gezicht zit. Geen idee, maar begin deze maand zag ik het ook niet helemaal zitten… Wist ik veel datΒ wanneer ik op de ‘verzenden’ knop klik, er heel veel leuke dingen kunnen gebeuren.

sleutel

 

Na een paar keer gehospiteerd te hebben en weet ik wel niet hoeveel Facebook berichtjes gestuurd naar mensen die een kamer aanbieden. Kreeg ik gisteren bij een hospita te horen dat ik de kamer mocht als het mij ook leuk leek. Zo ging het gesprek:

Hospita: ‘Vind je het wat?

Ik: ‘Ja, ik kan mezelf hier wel zien wonen.’

Hospita: *steekt hand uit*

Hospita: Dan is de kamer van jou.

Ik: ………

Ik: ‘Wauw, dat is geweldig! Had u niet meer meiden die langs zouden komen?’

Hospita: ‘Nee, jij klonk al zo enthousiast aan de telefoon dat ik op de andere mails niet heb gereageerd.’

Ik: ………

Hospita: *schuift huurcontract onder mijn neus*

Ik: *Leest contract*

Hospita: ‘Wow, jij bent de eerste persoon die het contract ook echt leest!’

Ik: *Ik ben een booknerd wat wil je?*

Ik: *Ondertekend contract na het helemaal gelezen te hebben*

Hospita: *Geeft de sleutel van het huis*

Ik: *Yup, die grijns komt de rest van de week niet van mijn gezicht*

Dit was zeg maar de beknopte versie hoe alles gisteren ging, maar eigenlijk ging het ook snel. Want vanaf het moment dat ik het huis binnenstapte en terug naar de bus liep, dat nam nog geen 25 minuten in beslag! Het voelde meteen goed, en het is een mooie kamer.

Dus op naar het nieuwe avontuur! Volgende week ga ik verhuizen en dan op 8 juni begint mijn stage meteen. Waar of wat mijn nieuwe stage plek is, houd ik nog even voor mezelf. Maar dat het mijn droomstage is, dat kan ik al wel vertellen!

Liefs,

header31-860x280

Tags:


7 responses to “Personal Update: Ik ga… uit huis?

  1. Ik zag het natuurlijk al wel op Instagram en Facebook, maar alsnog; gefeliciteerd Kat! πŸ˜€ Dit klinkt wel als een goede hospita, trouwens! EnnΓ¨h, als je dat nog even allemaal voor jezelf wil houden… betekent dat dat foto’s van je nieuwe stulpje dan later volgen? =D

    • Katja

      Bedankt! Haha, ja de foto’s van mijn kamer zullen volgen! Ik denk dat ik een ‘voor en na’ artikel ga maken. Zo kan je ook zien hoe het er nu uitziet. πŸ™‚

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.