Personal Update: Tetamens, vakantie en Bucket List

Gepost op June 23 2017 door Katja in persoonlijk / 0 Comments

Hey! Alles goed? Het is al een tijdje geleden dat ik een personal update heb geplaatst, dus bij deze. Ik schreef wat over mijn tentamens, mijn vakantie die eindelijk in zicht is en nog meer. Lees je mee?

Tentamens

Op het moment dat deze post online gaat zit ik midden in mijn tentamenweken. Inmiddels heb ik er twee gehad, dat betekent nog vier te gaan. Zou iemand mij even willen uitleggen waarom ik ook alweer zo graag twee extra vakken deze periode wilde volgen? Want ik heb werkelijk geen idee meer waarom ik dat zo graag wilde. De tentamens zijn best pittig moeilijk moet ik zeggen. De school waar ik op zit heeft het niet handig bedacht dat alle moeilijke vakken in het laatste blok van het schooljaar zitten.

Het is balen dat ik door mijn tentamens weinig mee krijg van dit mooie weer. Het is namelijk zo dat ik liever binnen zit met dit bloed hete weer, omdat ik anders zo duf word. En binnen is het gelukkig koel. Ik moet er maar wat voor over hebben voor mijn tentamens. Maar goed, een studie is natuurlijk ook een investering in mezelf.

Vakantie

Nadeel aan particulier en deeltijd studeren? Dat is dat je in de zomer langer doorgaat. 16 juli, dat zal mijn eerste vakantie dag zijn. Tenzij ik mijn paper eerder dan de deadline van 15 juli inlever. Maar… (ja, helaas een maar) voor 15 juli moet ik ook nog heel veel andere opdrachten maken voor school. Nouja niet zo zeer voor die datum. Dit is een datum die ik mezelf heb gegeven, zo heb ik nog wat aan mijn vakantie.

Of ik vakantieplannen heb? Het afgelopen half jaar ben ik in Praag en Ierland geweest, plus nog een weekend weg in Nederland. Dus vandaar dat ik niet echt reisplannen heb voor de zomer. Wel ga ik een midweek weg in Nederland. Mocht ik toch opeens reisplannen hebben naar het buitenland, dan laat ik dat natuurlijk weten. Maar op het moment ben ik enorm gefocust op school.

Dus geen vakantieplannen op die ene midweek weg. Wel ben ik dingen van plan om te gaan doen deze vakantie. En dat is lezen (heel veel boeken lezen), bloggen en… ik ben andere leuke dingen van plan.

Bucket List

Die leuke dingen die ik van plan ben? Tja dat heeft te maken met mijn Bucket List. Ik gaf het onlangs aan in mijn Bucket List Update dat ik van plan ben om nieuwe punten te gaan verzinnen op mijn Bucket List. Dat niet alleen… ik wil er ook een paar gaan doen deze zomer. En dan met name de punten die al lang op dit lijstje staan.

Wat ga jij deze zomer doen?

Liefs,

Tags:


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.