Mijn Bucket List: 2017 Update

Gepost op June 18 2017 door Katja in Bucket List / 1 Comment

De tijd gaat snel dit jaar! Bijna de helft van 2017 ligt al achter me. Dus daarom vandaag een update van mijn Bucket List. Lees je mee?

Tot nu toe in 2017 heb ik al veel leuke dingen gedaan. Ik heb veel gereisd voor mijn doen en nog veel meer. Als eerste wil ik een update geven overย mijn Bucket List van 2017 en daarna is mijn algemene Bucket List aan de beurt.

  1. Schotland
  2. Vliegen
  3. Rome
  4. Een nieuw onderdeel van That Blonde Woman opzetten
  5. Een tatoeage laten zetten

Woehoe, tot nu toe heb ik al twee dingen van deze lijst kunnen afstrepen! In de winter ga ik waarschijnlijk naar Schotland. Maar dat is nog even afwachten, aangezien ik dat ga doen samen met een vriendin die op het moment nog Down Under is. Rome… Tja deze stad staat al een tijdje op mijn lijst en ook behoorlijk hoog. Nog steeds er niets van gekomen. Misschien dat ik naar deze stad ga in het najaar wanneer het er minder druk is. Wellicht leuk voor in de herfstvakantie. ๐Ÿ™‚

Punt 4? Die laat nog even op zich wachten. Ik ben nu op het moment erg druk bezig met school. Zodra ik zomervakantie heb ben ik van plan om me hier volledig op te focussen. Jullie krijgen snel genoeg te zien wat dit inhoudt.

Ik mag dan nog niet naar de plekken zijn geweest die dit jaar tot nu toe op mijn lijstje hebben gestaan. Maar van mijn algemene Bucket List ben ik naar Praag, Dublin enย Galway geweest en heb ik de Cliffs of Moher bezocht. In totaal heb ik 6 punten van mijn Bucket List af kunnen strepen, dat betekent dat ik gemiddeld รฉรฉn keer in de maand een streep zette door een punt van mijn Bucket List. Klinkt goed!

Ik ben echt onwijs benieuwd wat ik de rest van dit jaar ga beleven. Echter, wil ik er in de zomervakantie ervoor zitten om te komen met nieuwe Bucket List punten. Aangezien ikย het afgelopen jaren er snel doorheen ben gegaan. Ontzettend leuk dat ik zo veel leuke dingen heb kunnen doen, maar ik blijf graag dromen en nieuwe plannen maken.

Tot nu toe is bijna alles wat nog op mijn Bucket List staat reis gerelateerd. Helemaal prima, want ik ben dol op reizen. Maar toch wil ik ook andere leuk dingen uit gaan proberen. Helaas heb ik nog geen idee wat. Iemand een goed idee?

Wat zou ik op mijn Bucket List moeten zetten?

Liefs,

Tags:


One response to “Mijn Bucket List: 2017 Update

  1. Wat een mooie doelen! Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe stappen met That Blonde Woman ๐Ÿ™‚ Rome staat ook heel hoog op mijn lijstje, ik wil al je tips als je gaat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.