Roomtour Meppel

Posted on May 30 2019 by Katja in persoonlijk / 0 Comments

Inmiddels woon ik al eventjes in Meppel, maar vandaag post ik dan eindelijk mijn roomtour.

Wat was er al in de kamer voordat ik er in trok? Alles was al geverfd en behangen. Alles had een soort grijze toon wat eigenlijk behoorlijk goed past bij mijn kleurschema: groen, roze en koper. Het bed stond er al en het nachtkastje. Zelf nam ik de halve billy mee die je aan de rechterkant van het bed ziet staan en kocht nog twee hoge billy’s en een open kledingkast.

Boven mijn bed hangt het prachtige aluminium plaat met wereldkaart die ik heb mogen ontvangen als onderdeel van een mooie samenwerking. Ik ben dol op reizen en probeer dat altijd op een bepaalde manier terug te laten komen in welke kamer ik dan ook woon.

De halve billy wilde ik zo rustig mogelijk laten en meer vullen met mijn andere hobbies. De bovenste plank staan boeken over ondernemerschap, boeken die mij helpen om meer te leren en mijn tekenspullen voor mijn bullet journal. De tweede plank is volledig gericht aan Formule 1. Daar onder staat nog een wereldkaart, maar dan eentje die ik kan gebruiken voor wanneer ik aan het knutselen/tekenen ben aangezien het een bureau onderlegger is. Ik vond het daar mooi staan. Zonde om zoiets moois niet in beeld te laten.
Voor de rest staan er planten die ik samen met Maud en Tineke heb gekocht bij de Intratuin. Ik ben altijd al gek op planten geweest, maar ik woonde nooit ergens lang genoeg om planten te hebben staan, omdat het niet makkelijk te verhuizen is.

Vanaf het bed kijk ik naar de boekenkasten. EΓ©n staat vol met boeken en de ander heb ik gevuld met dingen die ik alledaags gebruik zoals make-up, sierraden, etc. Ik wilde altijd al een openkledingkast en die heb ik nu. Bovenop de kast staat een Dr. Martens doos, want dat is zo mij dus had ik het er bovenop gezet. Daarnaast ligt een pet en twee hoeden.
Onder mijn kleding liggen in een mandje sjaals, staat parfum, een paar lifestyle boeken en kaarsen (geen zorgen die brand ik niet onder mijn kleding!). Daar weer onder zitten in die boxen mijn ondergoed, panty’s en sokken. Rechts van de kast heb ik nog een inbouwkast waar mijn andere kleding ligt, meer tekenspullen, mijn techniek en wat algemene spullen.

Deze deur gaat naar de zolder, maar op dat kleine gangetje staat een kast van mijn huisgenoot waar ik mijn beddengoed en handdoeken in bewaar. Nog een plant, lantaarns en een mand waar ik extra kussens en een deken in heb liggen. Nog een close up van mijn boekenkast. Dit zijn lang niet al mijn boeken. Ik heb er nog een paar in de woonkamer staan en bij mijn moeder op mijn slaapkamer daar.
Het bord die naast de kasten hangt is van mijn huisgenoot maar mocht ik gebruiken. Ik heb daar kaarten hangen die ik van vrienden heb gekregen, kaartjes van wat ik heb bezocht (kasteeltuinen, musea in Frankrijk, etc.) en andere leuke dingen.

Dit is mijn kamer! Ik ben er enorm blij mee. Alles matched zo goed en de kamer heeft veel licht. Hopelijk mag ik hier nog lang van genieten.

Liefs,

Tags: ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.