TBR Mei 2017

Gepost op 4 mei 2017 door Katja in Boeken / 0 Comments

De frustratie wanneer je achterloopt op je Goodreads schema… Doordat ik veel dikke boeken of papers lees voor school, heb ik helaas minder tijd voor mijn eigen leesboeken. Ondanks dat ik nu een leesachterstand heb van 6 boeken weet ik zeker dat ik dat nog kan inhalen. Al heb ik voor deze maand dan niet echt bepaald dunne boeken gekozen… Lees je mee?

Van afgelopen maand heb ik nog twee recensie-exemplaren in mijn bezit die ik nog moet lezen. Piper Perish ligt voor mij als eerste klaar, omdat ik toe ben aan een contemporary boek. En daarna Harten Koningin, ik kijk onwijs uit naar dit laatste boek in de trilogie.

Mijn recensie-exemplaren liggen misschien dan bovenop mijn stapel, maar ik ben de maand mei niet gestart in Nederland. Op het moment ben ik in Ierland. Voor mijn reis heb ik Everything, everything meegenomen. Ik wilde namelijk graag een Engels boek lezen, zodat (het klinkt misschien een beetje gek) makkelijker Engels praat.

Nadat mijn recensie-exemplaren uit zijn denk ik dat ik dan graag weer een contemporary lees en dus heb ik gekozen voor PS Ik hou nog steeds van je. Dit is een deel 2 van een trilogie.

Binnenkort komt het derde deel van Hof van doorns en rozen uit, maar dan is het wel handig om het tweede deel te lezen voordat ik in dat boek ga beginnen. Zonder gein, Hof van mist en woede is zo dik als een baksteen. Ik hoop dat ik nog aan dit boek toe kom deze maand en anders verschuift het naar de maand juni.

Welke boeken ben jij van plan om te lezen deze maand?

Liefs,

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.