TBR September 2017

Gepost op 31 augustus 2017 door Katja in Boeken / 2 Comments

Als ik naar het weer kijk, dan zou ik zeggen dat de herfst al aangebroken is. Alleen de warme lucht doet mij nog denken aan zomer. Lezen doe ik zelf het liefste wanneer het donker is buiten, dus het is perfect leesweer! Maar kom ik daadwerkelijk aan mijn TBR toe in september? Lees snel verder!

Naondel – Maria Turtschaninoff

Van uitgeverij Clavis ontving ik ter recensie-exemplaar het tweede deel van de Kronieken van het Rode Klooster. Deel één gaat over Maresi. Zij is novice in het Rode Klooster op het eiland Menos, een plaats waar mannen niet mogen komen. Net als vele andere meisjes is ze gevlucht voor honger, vervolging en onderdrukking. In het Klooster heeft ze een nieuw thuis gevonden, waar ze ontdekt waar haar hart ligt: bij kennis en boeken. Ik vond het eerste deel een prachtig boek en ik gaf het daarom ook een 9 uit 10. Ik kan niet wachten om aan het vervolgdeel te beginnen.

De gloed van gedoofde sterren – Kate Ling | Veel liefs, Lara Jean – Jenny Han

Zoals je ziet heb ik van deze twee boeken geen foto gemaakt. Waarom? Omdat ik de boeken nog niet binnen heb. Ze komen beiden rond deze dagen uit en ik ben van plan om ze bij binnenkomst meteen te gaan lezen. Nou ja, niet tegelijkertijd. Al zijn deze boeken wel een fijne afwisseling. Waar het boek van Ling zich afspeelt in de ruimte, speelt het boek van Han af in het hedendaagse leven. Voor beide boeken heb ik een jaar moeten wachten voor de verschijning en ik kijk er naar uit om ze te gaan lezen. Daarnaast ben ik uitgeverij Moon erg dankbaar voor beide boeken om te mogen ontvangen ter recensie-exemplaar.

De voordelen van onbeantwoorde liefde – Becky Albertalli

Geen recensie-exemplaar, maar wel een boek waar ik enorm naar uitkijk! Ik heb dit boek op YALFest in mijn goodie bag gekregen. September zal een drukke en gekke maand voor mij worden. Aangezien ik ga verhuizen, aan een nieuw avontuur ga beginnen en mijn laatste schooljaar gaat van start. Ik vind het in drukke tijden dan erg fijn om een contemporary boek te lezen. Maar om eerlijk te zijn vind ik het al knap van mezelf als het mij lukt om één boek uit te lezen. En aangezien recensie-exemplaren bij mij voorrang krijgen zal het bijzonder zijn als het mij lukt om DVVOL te lezen. Maar wie weet…

Welke boeken ben jij van plan om te gaan lezen in september?

Liefs,

 

Tags:


2 responses to “TBR September 2017

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.