Top Vijf Vrijdag – 5 x Anna & de French Kiss kiekjes (spoilers)

Gepost op 8 mei 2015 door Katja in Boeken / 2 Comments

Heb jij Anna & de French Kiss al gelezen? Zo niet, dan staan er in dit bericht spoilers in wat Anna het liefste eet en welke plekjes zij bezoekt in Parijs. Je hebt nu nog de kans om weg te klikken…

Tijdens mijn wandelingen in Parijs kon ik het niet laten om foto’s te maken van eten, plekken en trekpleisters waar Anna ook is geweest. Ik vind het namelijk zo fijn om in dezelfde sferen rond te lopen op plekken waar ik over lees in boeken.

DSC02380

Notre-Dame – Wanneer St. Clair Anna meeneemt om in de avond Parijs te zien, is de Notre-Dame één van de eerste dingen die ze bezoeken. Later speelt dit prachtige gebouw ook als decor in het verhaal.

SAM_0333

Point Zero – Ik zit mij alleen wel af te vragen of point zero echt bestaat. Ik kon het in ieder geval niet vinden, maar ik heb wel het aandenken voor altijd in een boek staan. Point Zero is namelijk de plek waar St. Clair Anna mee naartoe neemt na de Notre-Dame.

DSC02373

Shakespeare & Company – Want dat is de plek waar zowel Anna en ik een stempel in ons boek hebben gekregen.

DSC02382

Seine – Dwars door Parijs loopt de Seine alleen is dit de plek waar Anna en St. Clair ook zijn geweest. Pas nu ik thuis ben kom ik erachter dat het museum waar ze het in het boek over hebben, achter mij staat op het punt waar de foto is genomen… Het is het eerste museum die ze tegenkomen en waar Anna graag in wil. Helaas was het al laat in de avond waardoor het museum al dicht was.

DSC02374

Crêpe met nutella en banaan – Anna haar grote favoriet en nu ook de mijne. Op elke hoek van de straat is wel een crêperie, alleen kan je niet overal deze soort krijgen met nutella en banaan. Dan is het gewoon een kwestie van doorlopen naar de volgende Crêperie.

Vind jij het leuk om plekjes uit boeken in het echt te bezoeken?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


2 responses to “Top Vijf Vrijdag – 5 x Anna & de French Kiss kiekjes (spoilers)

    • Katja

      Het was die dag ook echt belachelijk druk. Je had mij moeten zien rond speuren tussen de toeristen door… Balen, maar goed volgende keer beter!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.