Unboxing BlackPink Born Pink album

Posted on September 30 2022 by Katja in KPOP / 0 Comments

Gisteren kwam mijn bestelling, BLACKPINK Born Pink, binnen. Kijk je mee met de unboxing?

Woehoe, eindelijk na twee jaar een nieuw album van BlackPink! Ik ben helemaal blij en ik werd zelfs extra blij toen mijn bestelling van de webshop Hey!Hallyu meer dan een week eerder binnenkwam dan verwacht. Ik ben de komende dagen voor vrijwilligerswerk weg, dus kan ik mijn Kpop shelves niet herinrichten, maar dan heb ik tenminste al iets moois in het vooruitzicht.

Mijn reactie op het Born Pink album kan je hier lezen en laten we dan nu echt beginnen met unboxen! Toen ik de doos opende lag er een pob (preorder benefit) in en dat had ik niet verwacht, maar blijkbaar had de webshop Hey!Hallyu besteld by Synnara, een Koreaanse muziekwinkel. Ik ben er super blij mee, al helemaal omdat het een ot4 pc is en ik ook fan ben van alle vier de meiden. 

Niet gefotografeerd in deze blogpost is de poster die er los bij zat in een posterkoker. Voor die koker moet je wel extra betalen, maar dat vond ik het helemaal waard omdat de poster alleen bij de eerste druk van het album zit. 

Voor de album box versie koos ik voor de Pink version, want roze… Haha, het is eigenlijk mijn standaard tactiek wanneer ik iets bestel van BlackPink. Ik ga altijd voor de roze versie, want de foto’s in het fotoboek (zie foto) zijn dan ook allemaal mooi gekleurd. Het materiaal van de box en al het andere papier en plastic gebruikt voor deze comeback is biologisch afbreekbaar. Dus ja, het plastic kan je bij het compost doen en binnen een enkel dagen kan je er geen plastic meer van maken. 

Wat ik hiermee wilde zeggen is, is dat het papier van het fotoboek (en ook de andere producten) heel anders aanvoelen, maar toch heeft het door het design ook een luxe uitstraling. Binnenkort neem ik even goed te tijd om alle foto’s te bekijken terwijl ik ondertussen luister naar de CD.

Andere dingen wat in de box zit zijn de songteksten en een envelop vol leuke goodies!

Om te beginnen de pc en twee instant films. (Jisoo – Lisa – Jisoo)

Daarnaast twee postcards in verschillende groottes (Jisoo – Lisa) en een sticker die alleen bij de eerste druk zit. 
Dit is de allereerste keer dat ik niets van Jennie er tussen heb zitten. Normaal gesproken zit ze er altijd tussen als ik iets van BlackPink bestel. Helaas moest ik deze keer ook Rosé missen. Gelukkig was het uiteindelijk wel een goede mix van Jisoo en Lisa.

Ik ben onwijs blij met het album! Meteen nadat deze blogpost online gaat, ga ik een heel leuk weekend tegemoet. Maar ik kan eigenlijk ook niet wachten om bij thuiskomst mijn K-pop shelves te herinrichten en dit album een mooi plekje te geven. En natuurlijk ook om alles goed te bekijken terwijl ik naar het album luister. 

Heb jij een favoriet nummer van BlackPink’s Born Pink?

Liefs,

Tags: , ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.