Unboxing BlackPink Summer Diary 2021

Gepost op 15 september 2021 door Katja in KPOP / 0 Comments

Vorige week kwam mijn bestelling, BLACKPINK Summer Diary, van de webshop Hey!Hallyu binnen. Kijk je mee met de unboxing?

Verschillende K-pop groepen komen in de zomer uit met een Summer Diary. Ook mijn favoriete groep BlackPink kwam met een nieuw concept. Zodra het online kwam bij de webshop Hey!Hallyu plaatste ik meteen een pre-order. Het was even wachten, maar ik heb ‘m binnen, dus laten we snel kijken wat er in het pakket zit!

Omdat ik een pre-order plaatste ontving ik een ticket. Op de foto is het een beetje slecht te zien, maar het lijkt echt op een ticket. Op de andere kant is er een barcode afgebeeld. Erg passend voor het concept van deze Summer Diary. Het concept is namelijk in Everland. Everland is het grootste themapark van Zuid-Korea en is gelegen in het Everland Resort in Yongin, een stad in Gyeonggi-do. Deze keer hebben de leden van BlackPink daar de Summer Diary opgenomen. In eerdere jaren is het ook voorgekomen dat ze in Seoul zelf wat deden en voor de huidige staat van de wereld zelfs op Hawaii!

Het is afhankelijk waar de pre-order is geplaatst wat je erbij krijgt, want ik zag online dat sommige mensen ot4 photocards erbij kregen of een postcard. Zelf ben ik erg blij met de ticket, omdat ik het erg passend vind het bij het concept. Op mijn ticket staat Rosé afgebeeld en het is een foto die in het Summer Diary Photobook staat.

De package box waar alles, behalve de ticket, in zit, vind ik super mooi vormgegeven. Al geef ik toe dat met name de inhoud lastig te fotograferen is omdat groen op roze op de een of andere manier het beeld stoort. Met andere woorden: in het echt is het mooier. Het is een stevige doos die je makkelijk opent dankzij de magneten aan de zijkant.

Wanneer je de package box opent zie je aan de zijkant een envelop geplakt waar de dvd in zit en de andere kant is een doosje waar verschillende dingen in zitten.

Het liefst had ik de dvd al gezien voordat ik deze blog zou gaan schrijven, zodat ik daar ook een review over kon schrijven, maar helaas heb ik nog geen tijd gehad! Wel weet ik dat de meiden van BlackPink teams gaan vormen in Everland, maar wat ze precies gaan doen of dat nou challenges zijn of iets geheel anders durf ik niet te zeggen. Mocht ik het gezien hebben dan zal ik hieronder een update plaatsen.

Van de verschillende dingen die in de package box zitten, zit er een special gift case in die vol zit met verschillende goodies. Graphic stickers, een onderzetter en photocard (Jisoo) met toploader.

Ook zaten daar deze 4 cut photo’s in en….

deze polaroid set.

In de andere kant van het doosje zit een Summer Diary mini book in met foto’s die gemaakt zijn in Everland. Wanneer je dit en de special gift case eruit haalt, dan zit er nog meer in, waaronder een muismat. Super praktisch want ik was toevallig net op zoek naar een muismat.

Per ongeluk ben ik vergeten om de waaier op de foto te zetten, want alleen pre-orders hadden die in de doos zitten. Maar goed, er zat dus ook een waaier in die hetzelfde Everland concept heeft als de muismat.

Last but not least… het Summer Diary Photobook! Ik denk dat dit fotoboek mijn favoriete photoshoot van BlackPink is omdat de foto’s speels zijn en ook vind ik de styling erg mooi gedaan.

Dit is mijn allereerste Summer Diary die ik heb gekocht en ik ben erg blij met de inhoud. De muismat en de onderzetter liggen op mijn bureau en worden dagelijks gebruikt, dus de praktische kant van dit pakket vind ik erg prettig. De toploader heb ik hangen aan het wandbord boven mijn bureau en de package box heb ik een mooi plek gegeven in mijn kast waar ook mijn andere muziek gerelateerde producten in staan. Met de losse foto’s ben ik van plan om samen met de ticket een collage te gaan maken met een van de posters uit The Album Photobook. Ik heb heel veel zin om een keer een middag de tijd te nemen om deze DIY vorm te geven. Wie weet zal ik er een blogpost aan wijden.

Naar welke comeback kijk jij het meeste uit dit najaar? Ikzelf naar Ateez, maar ook heb ik onwijs veel zin in Lalisa aka BlackPink lid Lisa haar debuut!

Liefs,

Tags: , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.