Unboxing Le Sserafim “Easy”

Gepost op 9 april 2024 door Katja in Music Room / 0 Comments

In maart kwam mijn bestelling, Le Sserafim Easy, van de webshop Kyeopta binnen. Kijk je mee met de unboxing?

In totaal heb ik vier favoriete groepen binnen de K-pop industrie: BlackPink, BTS, Stray Kids en… Le Sserafim. Maar waar ik bij de andere groepen pas later fan werd, was ik dat bij Le Sserafim al vanaf het begin. Twee jaar geleden debuteerde deze meidengroep met twee Koreanen, twee Japanners (waarvan een van de meiden zelfs in Nederland heeft gestudeerd!) en een Koreaanse Amerikaan. In K-pop termen is dit een diverse groep en dat merk je ook terug in de muziek. Mijn volledige review van dit mini-album kan je teruglezen in mijn blog “Le Sserafim “Easy” mini-album review”.
Laten we dan nu overgaan op de unboxing van het album dat ik bij de webshop Kyeopta heb besteld.

Easy heeft net al zijn twee voorgangers, Antifragile en Unforgiven, drie verschillende versies van het album met elk een totaal eigen stijl die wel allemaal passen bij het concept van de groep: vol.1 Balmy Flex – pink, vol.2 Featherly Lotus – blue, vol.3 Sheer Myrrh – grey.
Ik heb vol.1 ontvangen van de webshop. Daar hoopte ik ook op, aangezien ik van de eerder uitgekomen albums ook vol.1 heb.

Als eerste had ik een Weverse Shop gift bij het album genomen. Het bestond uit een photocard en ik ontving Sakura, daarnaast ontving ik er een sleutelhanger bij en heel toevallig was dat ook Sakura.

De CD zit zoals gewoonlijk in een envelop. Ik vind de details van het album erg mooi. Le Sserafim staat bekend om hun minimalisme wanneer het gaat om het uiterlijk van hun albums, dit kan ik zeker waarderen. Wel leuk dat ze over alle producten korte teksten hebben gedrukt die allemaal te maken hebben met de verhaallijn van het album.

Let’s talk about goodies! Als eerste zitten er stickers bij die perfect zijn om mijn Le Sserafim pc binder mee te decoreren. Iets wat nieuw is ten opzichte van eerdere albums is dat de lyrics en dankwoorden nu los in een boekje zitten. Persoonlijk vind ik het leuker als het in het fotoboek zit, maar misschien was daar deze keer geen genoeg ruimte voor?

Voor het eerst trok ik voor de pc niet mijn bias Yunjin, maar deze keer was het Cheawon. Sinds de Unforgiven era heeft het entertainmentbedrijf besloten dat de goodies niet random zijn (dus je hebt dezelfde versie als van het album), dit geldt niet alleen voor de pc, maar ook voor de postcard waar alle meiden opstaan.

De poster is inmiddels ingelijst en hangt boven mijn muziekkast te stralen. De kleuren passen per toeval perfect bij mijn net gerenoveerde kamer: lila met roze, zilver en zwarte details.

Afhankelijk welke versie je van het album hebt, verschilt de kleur van het fotoboek en de inhoud. De eerste versie is tot nu toe altijd een stoer concept geweest en de andere twee versies hebben een mythisch concept dat past bij hun lore.
De buitenkant van het album is werkelijk prachtig. Het valt niet meteen op, maar er is een 3D effect van bloemen. De fandom naam van Le Sserafim is Fearnot, en in het Koreaans is dat een homonym van “blooming”, waardoor bloemen en bloeien een belangrijke betekenis hebben in de manier hoe Le Sserafim hun liedteksten schrijft. 

Doordat ik de muziek van het album al heb besproken in een aparte blog is de unboxing iets korter. Hoe dan ook, ik geniet enorm van het album en draai ‘m met regelmaat. Helemaal leuk dat dat niet meer alleen hoeft via Spotify, maar dat ik nu ook de CD kan aanzetten.

Liefs,

Tags: , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.