Unboxing Le Sserafim Unforgiven (Studio Album)

Gepost op 1 juni 2023 door Katja in KPOP / 0 Comments

In mei kwam mijn bestelling, Le Sserafim Unforgiven, van de webshop Kyeopta binnen. Kijk je mee met de unboxing?

In totaal heb ik vier favoriete groepen binnen de K-pop industrie: BlackPink, BTS, Stray Kids en… Le Sserafim. Maar waar ik bij de andere groepen pas later fan werd, was ik dat bij Le Sserafim al vanaf het begin. Een jaar geleden debuteerde deze meidengroep met twee Koreanen, twee Japanners (waarvan een van de meiden zelfs in Nederland heeft gestudeerd!) en een Koreaanse Amerikaan. In K-pop termen is dit een diverse groep en dat merk je ook terug in de muziek. Mijn volledige review van dit studioalbum kan je teruglezen in mijn blog “Mijn reactie op Le Sserafim Unforgiven comeback”.
Laten we dan nu overgaan op de unboxing van het album dat ik bij de webshop Kyeopta heb besteld.

Unforgiven heeft net al zijn voorganger Antifragile drie verschillende versies van het album met elk een totaal eigen stijl die wel allemaal passen bij het concept van de groep: vol.1 Dewy Sage, vol.2 Dusty Amber, vol.3 Bloody Rose.
Ik heb vol.1 ontvangen van de webshop. Daar hoopte ik ook op, aangezien ik van de eerder uitgekomen mini albums ook vol.1 heb.

Als eerste had ik er een Weverse Shop gift bij het album genomen. Het bestond uit een photocard en ik ontving Eunchae, daarnaast ontving ik er een magneet bij in de versie Bloody Rose.

Let’s talk about goodies van het album! Als eerste zitten er sticker sheet in die perfect zijn om mijn Le Sserafim pc binder mee te decoreren. En iets wat ik nog niet eerder heb gezien: Heat Detecting Postcard. En ja, het werkt echt! Dit past perfect bij de cover van het uiterlijk: brandend papier.

Net zoals de vorige keer trok ik voor de pc mijn bias Yunjin (dus Katja is weer een blij ei). Er zit nog een postcard bij, en deze keer had het entertainmentbedrijf besloten dat het niet random is (dus je hebt dezelfde versie als van het album), waar alle meiden opstaan. Niet afgebeeld had ik er ook nog een poster bij, maar die is te groot om er een goede foto van te kunnen maken.

De CD zit zoals gewoonlijk in een envelop. Ik vind de details van het album erg mooi. Le Sserafim staat bekend om hun minimalisme wanneer het gaat om het uiterlijk van hun albums, dit kan ik zeker waarderen. Wel leuk dat ze over alle producten korte teksten hebben gedrukt die allemaal te maken hebben met de verhaallijn van het album.

Afhankelijk welke versie je van het album hebt, verschilt de kleur van het fotoboek. Ik moet zeggen dat ik wat betreft de buitenkant vol.1 de mooiste versie vind hebben. Je ziet namelijk het zwart mooi op wit, maar wat je niet ziet en juist kan voelen is dat het zwart as moet voorstellen. Het is namelijk reliëf op het papier en voelt ook aan als iets wat verkoolt is.

Doordat ik de muziek van het album al heb besproken in een aparte blog is de unboxing iets korter. Hoedanook, ik geniet enorm van het album en draai ‘m met regelmaat. Helemaal leuk dat dat niet meer alleen hoeft via Spotify, maar dat ik nu ook de CD kan aanzetten.

Heb jij een favoriet nummer van Le Sserafim Unforgiven?

Liefs,

Tags: , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.