Unboxing Stray Kids Maxident [Limited] (GO ver.)

Posted on October 21 2022 by Katja in Music Room / 0 Comments

Onlangs kwam mijn bestelling, Stray Kids Maxident, van de webshop Hey!Hallyu binnen. Kijk je mee met de unboxing?

Stray Kids is naast BlackPink en BTS een van mijn favoriete muziekgroepen binnen K-pop. Afgelopen voorjaar was Oddinary mijn eerste comeback als fan van Stray Kids en ik vind het zo’n tof mini album. Ik was daarom erg benieuwd of Maxident het wel kon overteffen, maar euhm… ja dus. Want het is weer een fantastisch album geworden, wel heel anders dan Oddinary, maar ik geniet er evenveel van! Sterker nog, als we kijken naar het fysieke eindproduct, dan vind ik Maxident hun beste comeback ooit. De styling en de foto’s zijn beter dan alles wat ze ooit eerder hebben uitgebracht.

De comeback Maxident is Stray Kids hun zevende mini album. Het album bevat acht liedjes die kwa stijl heel verschillend zijn, maar tegelijkertijd erg goed bij elkaar passen en bij het concept van de comeback. De eerste zeven liedjes staan volledig in het teken van het onderwerp Maxident. Het laatste liesje is een Koreaanse vertaling van hun Japanse hit single Circus. Wat ik erg knap vind aan Stray Kids is dat hun Japanse liedjes eigenlijk net zo fantastisch zijn als hun Koreaanse nummers. Circus is een van mijn favoriete nummers van hun Japanse werk, dus het maakte me super blij dat ze voor Maxident met een Koreaanse vertaling kwamen.
Maxident heeft drie verschillende versies van het album. Er zijn twee “normale” versies: Heart (zwart) en T-Crush (roze). Daarnaast was er een limited editie oftewel GO (wit) genaamd. Ik ben net zoals bij Oddinary voor de limited gegaan, aangezien het zoals de naam al zegt limited is en daar zaten ook meer dingen bij dan bij de “normale” versie. Al moet ik zeggen dat de photoshoots van de twee “normale” versies eigenlijk mijn favoriet zijn.

Het album is deze keer in boekvorm wat ikzelf naast een luxe package box een prettige manier vind wat betreft album verpakking. Want een boek sla je toch net even makkelijker open dan als je nog iets moet openmaken om bij de CD of fotoboek te kunnen. 
Voorin het boek zit een vakje waar verschillende goodies in zitten. Achterin het boek zit de CD die voor elke versie anders is opgemaakt. De mini poster die bij mij in het vakje zat was van Bang Chan wat me super blij maakt want hij is mijn bias.

Bij dit album kreeg je twee photocards en ik kreeg Hyunjin en Felix. Al ben ik de eerst genoemde member inmiddels aan het ruilen met iemand voor Bang Chan.  
Voor wie een pre-order had geplaatst, kreeg bij het album een envelop met kaart en polaroid van een van de members. Ik kreeg daarvoor Lee Know. Tevens kreeg je een poster met alle members, maar die paste niet op de foto, dus vandaar dat die niet is afgebeeld.

Uniek voor de limited editie waren twee dingen. En mini gevouwen poster, daarvoor kreeg ik nog een Hyunjin. En een 4-cut photo met alle members op de foto’s. Met name dat laatste extraatje vind ik leuk omdat het super leuk staat op mijn K-pop shelves.
In alle versies zat een sticker met reliëf van een van de members, daarvoor kreeg ik Seungmin.

En natuurlijk zit in alle versies ook de lyrics paper, die daadwerkelijk een krant-look had. Het past enorm goed bij het concept, zeker als je de muziekvideo Case 143 hebt gezien en beluisterd. 

Dit was mijn tweede comeback als Stay (fan van Stray Kids) en ik ben eigenlijk alleen nog maar meer fan geworden. Het is “maar” een mini album, en nog niet zo lang geleden kwam hun laatste mini album uit, toch zit er onwijs veel zorg en aandacht in het album. Ik heb het niet alleen over het fysieke exemplaar, dan heb ik het ook over de muziek. Van de lyrics tot de gekozen melodie, ritmes, etc. Ik ben heel benieuwd waar de carrière van Stray kids heen gaat. 

Wat vind jij van de comeback van Stray Kids?

Liefs,

Tags: , ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.