Unplugged hoofdstuk 1-3

Gepost op 15 juli 2016 door Katja in Boeken / 0 Comments

Untitledbanner

22 juli is Unplugged van Donna Freitas uitgegeven door Blossom Books verkrijbaar in de winkel, maar… Vandaag mag ik de eerste drie hoofdstukken van het boek online zetten. WAARSCHUWING: wanneer je begint te lezen, wil je meer!

unplugged

Wil jij nooit dat het leven weer… 100% echt is?

Skye leeft in de Appwereld; een extravagante, online versie van de echte wereld. Ze werd meer dan tien jaar geleden door haar familie ingeplugd om zo in de virtuele wereld te kunnen leven. Ze hoopten voor haar op een betere toekomst maar Skye is een nobody. Een zestienjarige virtuele wees zonder geld voor dure downloads en exclusieve apps die van haar digitale personage iets bijzonders kunnen maken.

Al haar hoop is gevestigd op het moment dat ze eenmalig mag uitpluggen en haar familie in de echte wereld weer kan omhelzen. Maar dan worden de grenzen tussen de twee werelden gesloten en zit Skye gevangen. Ze zal haar moeder nooit meer zien, de zon niet op haar huid voelen, niet weten hoe het is om weer echt eten te proeven. Skye riskeert haar leven om terug te keren –maar komt er dan achter dat de realiteit veel duisterder is dan ze zich herinnerde.

Lees hier Unplugged – Donna Freitas H1-3!

Liefs,

header31-860x280

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.