Winter Wishlist

Gepost op 9 december 2017 door Katja in Overig / 1 Comment

Yeah, de eerste sneeuwvlokken van het seizoen heb ik mogen zien. En om deze winter nog net iets leuker door te komen heb ik een winter wishlist gemaakt. Kijk je mee?

Boeken

Winter – Marissa Meyer | De Notenkraker – E.T.A. Hoffmann en Sanna Annukka

Lezen met een dekentje kaarsen aan een kop warme chocolade melk in mijn rechterhand en een boek in mijn linkerhand. Ik ben dol op lezen wanneer het buiten donker is en het weer koud en guur is.

Winter lijkt mij dan ook een verhaal die perfect is voor deze tijd. En op kerstavond lijkt het mij een fantastisch idee om De Notenkraker te lezen. Het laatst genoemde boek ben ik van plan om te kopen op de dag wanneer deze blogpost online gaat.

Beauty

Snow’ella

YouTuber Zoella heeft al meerdere beauty collecties uitgebracht en ook deze winter kwam ze met een nieuwe collectie: Snow’ella. Ik kocht een paar producten uit deze lijn en liet ze in deze blogpost zien.

Kaarsen
3-Wick Candle

Zoals ik al eerder noemde in dit artikel ben ik dol op kaarsen aan wanneer ik aan het lezen ben. Ik vind de 3-Wick Candle erg fijn ruiken en hebben heerlijke geuren die een ruimte binnen een mum van tijd naar een winterparadijs doen geuren. Helaas zijn ze hier in Nederland moeilijk te krijgen, maar gelukkig zijn er vele andere winterse kaarsen die te krijgen zijn in de lage landen.

Kussens

Blossom Books

Voor tijdens het lezen in bed vind ik het fijn om een kussenfort te bouwen.

De lijfspreuk van elke Proud Bookjunkie: I read past my bedtime.
Wanneer je om drie uur ’s nachts eindelijk je boek dichtslaat, droom je met dit kussensloop nog even na over de heerlijke fictieve wereld die je net hebt moeten verlaten

Liefs,

Tags:


One response to “Winter Wishlist

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.