Young Adult Event Almere 2020

Posted on December 29 2019 by Katja in evenement / 0 Comments

Het duurt nog eventjes, maar op zaterdag 1 februari 2020 is het Young Adult event in Almere.

Over het event

Een dag waarbij young adult boeken en schrijvers centraal staan. Volg een workshop bloggen of pennenveren maken, ga naar een workshop van YA-schrijvers Cis Meijer en Buddy Tegenbosch, scoor de mooiste bookish merchandise en test je kennis tijdens de Pubquiz over YA-boeken en films!

Zaterdag 1 februari
11.00 – 16.00 uur
Bibliotheek Stad, Almere

Er is genoeg te doen op het event. Je kan denken aan masterclasses tot poezieschrijfworkshop. Maar ook digitaal boekenleggers maken tot speeddaten met een uitgeverij! Voor wie altijd al een idee had voor een boek en die tot leven wilt brengen. Daarnaast zijn er leuke stands waar je boeken kan kopen of een koffie of thee kan halen. En voor ik het vergeet is Pipa Knus ook aanwezig! Je kan haar wellicht kennen van een super leuk project die we samen met Claudia hebben gedaan bijna 2 jaar terug. Alles over die leuke samenwerking kan je hier lezen.

Workshop Bloggen – van onderwerp tot redactie

Met meer dan 1.000 geschreven blogposts en een kleine 10 jaar ervaring vertelt Katja tijdens haar workshop alles over bloggen. Van hoe je komt op onderwerpen, tot de redactiekant. Maar nog belangrijker: hoe jouw schrijfstijl kan groeien.
Katja aka That Blonde Woman is blogger en dromer. Ze schrijft onder ander over haar soloreisavonturen, recensies van boeken en over eigenlijk alles wat ze zoal doet. Op het moment werkt ze fulltime aan haar bedrijf That Blonde Woman en parttime bereist ze de wereld om op zoek te gaan naar al die mooie plekken waarover ze heeft gelezen.

Bibliotheek Stad, 4e etage, 11.00 uur.
Een kaartje kost € 3,50.

Woehoe, ik geef ook een workshop! Tijdens mijn workshop ligt de focus op de persoonlijke groei van de schrijver/blogger. Het is daarom ook leuk om te volgen voor aspirant auteurs. Ik ga het hebben over schrijfstijl en hoe je achter jouw unieke stem komt. Daarnaast gaan we ook praten over hoe je tot een onderwerp komt en de redactiekant.
In een uur tijd gaan we naast een presentatie ook aan de slag. Leren doe je – volgens mijn visie – door gewoon te doen.

Over iets meer dan een maand is het al zo ver en ik hoop je daar te zien! Meer informatie kan je hier lezen (daar kan je tevens een ticket kopen voor mijn workshop).

Liefs,

Tags: , , ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.