December doelen: week #3

Gepost op December 23 2019 door Katja in persoonlijk / 0 Comments

Update 3: Nog één maand van 2019 te gaan, maar dat betekent niet dat je geen doelen meer hoeft te halen!

Feestjes, borrels en nog meer sociale verplichtingen. Denk je ook aan jezelf deze maand? De december maand is zo veel meer dan alleen feesten en sociaal doen. Deze maand heb je als nog 31 dagen om voor de laatste keer dit jaar bezig te gaan met je doelen.

Elke maand schrijf ik 3 tot 5 doelen op in mijn bullet journal. Voor deze maand heb ik gekozen voor 5 doelen. Mijn bedrijf en ik zitten helemaal in de flow en daar laat ik geen enkel feestje tussen komen. Dat soort dingen kosten mij namelijk energie en mijn werk en hobby geven mij juist energie.

10 boeken lezen
1 luisterboek heb ik afgeluisterd en ik ben begonnen in een nieuw boek. Zoals het er nu uit ziet kan ik waarschijnlijk dit doel niet halen, maar wie weet want ik heb komende week (bijna) geen werk meer. Er ligt nog 1 manuscript op me te wachten en dat is het. Wat helemaal prima is. Op die manier heb ik met de feestdagen wat langer vrij. Die vrije tijd kan ik gebruiken om te gaan lezen.

Elke week 4 blogs plaatsen
Yes, het is ook deze week gelukt! De vier blogs: December doelen: week #2, Review Eden Perfumes, Mijn reizen in 2019 en 8X Waarom een bullet journal.

Elke dag in december iets creatiefs doen
Ik ben druk bezig geweest met het opzetten van mijn 2020 bullet journal, Pinterest en ben bezig geweest met creatieve plannen voor de toekomst.

Samenwerkingen afronden
Mijn internationale product samenwerking met mijn favoriete parfum Eden Perfumes was super tof en bijzonder om te doen.
De laatste samenwerking van deze maand is een nationale samenwerking. Meer daarover zal deze week online komen te staan. Ik kan niet wachten. Deze samenwerking betekent veel voor me, omdat ook dit weer om een product gaat die ik normaal gesproken zelf koop.

Nieuw onderdeel bedrijf opzetten
Dit doel heb ik behaald. Het nieuwe onderdeel bestaat nog niet officieel, maar ik ben al heel ver. Er ligt voor mij al een to do lijst klaar voor mij om te doen in het nieuwe jaar. Dit jaar kan ik wegens de feestdagen en kantoren die nu veel dicht zijn het niet meer regelen. Maar het hele plan is al wel vormgegeven.

Elke maandag in december zal ik een update plaatsen over hoe het gaat met mijn december doelen. Het gaat er trouwens niet om dat ik ze allemaal haal. Voor mij is het belangrijk dat ik er bewust mee aan de slag ga. En mocht iets totaal niet lukken, dan is dat ook okΓ©. Ik ga mezelf niets opleggen of er moeten van maken. Dit doe ik voor mezelf, omdat het mij gelukkig maakt.

Hoe gaat het met jouw doelen?

Liefs,

Tags: ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.