December doelen: week #2

Posted on December 16 2019 by Katja in persoonlijk / 0 Comments

Update 2: Nog één maand van 2019 te gaan, maar dat betekent niet dat je geen doelen meer hoeft te halen!

Feestjes, borrels en nog meer sociale verplichtingen. Denk je ook aan jezelf deze maand? De december maand is zo veel meer dan alleen feesten en sociaal doen. Deze maand heb je als nog 31 dagen om voor de laatste keer dit jaar bezig te gaan met je doelen.

Elke maand schrijf ik 3 tot 5 doelen op in mijn bullet journal. Voor deze maand heb ik gekozen voor 5 doelen. Mijn bedrijf en ik zitten helemaal in de flow en daar laat ik geen enkel feestje tussen komen. Dat soort dingen kosten mij namelijk energie en mijn werk en hobby geven mij juist energie.

10 boeken lezen
1 boek en 1 luisterboek heb ik gelezen en geluisterd afgelopen week. En ik ben ook heel ver gekomen met een tweede luisterboek. Ik heb een lang weekend vrij genomen van mijn bedrijf en heb veel in Nederland gereisd om op bezoek te gaan bij vriendinnen in combinatie met logeren. Het was heerlijk om veel tijd te spenderen met vriendinnen. En om samen leuke dingen te ondernemen. Onderweg had ik veel tijd om naar audioboeken te luisteren en ondertussen te tekenen. Meer relaxt in de trein kan je mij dan niet krijgen.

Elke week 4 blogs plaatsen
Yes, het is ook deze week gelukt! De vier blogs: December doelen: week #1, Unboxing Iskari box, Wrap Up 5: punten op mijn Bucket List 2019 en Mijn favoriete reisfoto’s 2019.

Elke dag in december iets creatiefs doen
Afgelopen week was ik onderweg veel bezig met mijn bullet journal en ik was op Pinterest ideeΓ«n aan het verzamelen voor creatieve projecten in de toekomst.

Samenwerkingen afronden
Hier ben ik niet mee bezig geweest. Dat komt in de derde en vierde week wel. Mijn tweede nationale samenwerking moet ik dan ook nog ontvangen. Voor mijn internationale samenwerking ga ik komende week mee aan de slag.

Nieuw onderdeel bedrijf opzetten
Afgelopen week ben ik bezig geweest met hoe ik het bedrijf wil gaan vormgeven. En daar heb ik het toen even bij gelaten. Heel bewust. Ik wilde afstand nemen, even andere dingen voordat ik daadwerkelijk iets ga opzetten. Dat probeer ik altijd te doen voordat ik me volledig stort in een nieuw project. Afstand nemen geeft mij over het algemeen een nieuwe perspectief op mijn gedachten. Het is als een frisse wind voor mij. Ook deze keer hielp de aftand mij om de volgende stap te gaan zetten. Hopelijk heb k dan nog voor Kerst iets concreters te melden.

Elke maandag in december zal ik een update plaatsen over hoe het gaat met mijn december doelen. Het gaat er trouwens niet om dat ik ze allemaal haal. Voor mij is het belangrijk dat ik er bewust mee aan de slag ga. En mocht iets totaal niet lukken, dan is dat ook okΓ©. Ik ga mezelf niets opleggen of er moeten van maken. Dit doe ik voor mezelf, omdat het mij gelukkig maakt.

Hoe gaat het met jouw doelen?

Liefs,

Tags: ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.