Mijn favoriete reisfoto’s 2019

Posted on December 13 2019 by Katja in Reizen / 2 Comments

Net als in 2018 maakte ik in 2019 twee keer een achtdaagse reis. Frankrijk en Duitsland!

Je hoeft niet de halve wereld af te reizen om mooie plekken te ontdekken. Dat is iets wat ik heb geleerd in het afgelopen jaar. Wat ben ik blij dat ik in Europa geboren ben, want ik ben hier nog lang niet klaar met nieuwe plekken te ontdekken!

Le Puy-en-Velay, Frankrijk
Laat ik maar eerlijk zijn… voor de meeste foto’s speelt weer een grote rol. En wat hadden we een geluk hoe ver we konden kijken vanaf de Notre Dame de France. Zo mooi dat uitzicht met al die rode daken. We konden zelfs een kasteel in de verte zien.

Le Puy-en-Velay, Frankrijk
Een foto waarvan ik had verwacht dat die het helemaal niet zo goed zou doen op Instagram is toch mijn meeste gelikte foto van 2019. Wat was ik blij om te zien dat mijn volgers deze foto net zo mooi vonden als ik. In de meest verscholen straatjes ontdek je de mooiste parels!

Tournon-sur-RhΓ΄ne, Frankrijk
Ook bij deze foto had ik veel geluk. Een vrouw in een rode jas wandelt eenzaam over de brug. En dan zie je grijze wolken op de achtergrond. Ik vind het een erg mooi contrast geven.

Berlijn, Duitsland
Deze foto is gemaakt bij Slot Charlottenburg en wat was ik hier trots. Naast dat ik het trouwens wel snikheet had en liever op een cool terras met een limonade zou gaan zitten. Het is meer dat ik veel herinneringen aan deze foto heb. Dit was de start van mijn eerste internationale samenwerking en wat was ik trots!

Potsdam, Duitsland
Dit was een dag om nooit meer te vergeten. Misschien wel mijn favoriete dag van het hele jaar 2019. Ik reisde de hele dag door Potsdam voor een internationale samenwerking en kreeg een tof kijkje achter de schermen. Ik zal nooit meer het moment vergeten dat ik achter mijn gids aan fietste door deze bijzondere stad en ik me realiseerde: dit is echt, dit is mijn leven! Ik ben dol op deze foto, omdat je onder de boog door nog precies een kerk ziet. En ik had geluk dat de fontein aanstond en net op dat moment zo hoog spoot.

Wannsee, Berlijn, Duitsland
De mooiste kleuren zie ik altijd wanneer de zon ondergaat bij de Wannsee. Samen met vriendin Claudia liepen we langs na de waterkant nadat we hadden gegeten in een biergarten met een groot glas bier erbij.

Viktoriapark, Berlijn, Duitsland
Kwa compositie is dit geen mooie foto, maar ik herinner me wel hoe vrolijk ik was die dag. Mijn laatste hele dag in Berlijn en ik had zo ontzettend veel leuke dingen gedaan. Een imperfecte foto met goede herinneringen is beter dan een perfecte foto met geen herinneringen.

Misschien niet super veel gereisd, maar ik heb wel veel fijne gedachten aan deze reizen. En wat heb ik zin om meer te gaan reizen! Voor deze maand heb ik veel reisjes binnen Nederland gepland en dan ben ik hopelijk volgend jaar meer in het buitenland te vinden.

Wat is jouw favoriete reisfoto die je dit jaar hebt gemaakt?

Liefs,

Tags: , , ,


2 responses to “Mijn favoriete reisfoto’s 2019

  1. Wauw, zo prachtig! Ik heb dit jaar geen reis gemaakt, dus ook geen favoriete reisfoto. Wel heb ik tijdens dagtripjes in Nederland nog een paar heel mooie plekken ontdekt.

    • Katja

      Dank! Trips in Nederland zijn ook super leuk en ook bijzonder om te zien dat we in Nederland ook mooie plekken hebben. Die worden zo vaak vergeten, omdat we hier vandaan komen. Terwijl dit land ook heel veel te bieden heeft.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.