Wrap up: 5 punten op mijn Bucket List 2019

Gepost op 12 december 2019 door Katja in persoonlijk / 0 Comments

Wat heb ik het afgelopen jaar van mijn Bucket List kunnen afstrepen?

1. Mijn bedrijf That Blonde Woman laten uitgroeien tot een succesvol onderneming
Wat is eigenlijk succes? Voor mij was het in dit geval dat ik mijn eigen verwachtingen zou overstijgen. En ondanks dat het laten groeien van mijn eigen bedrijf een groeiend proces is, mag ik zeker niet klagen over dit boekingsjaar. Ja, mijn bedrijf is succesvol. Ik heb mijn eigen verwachtingen overtroffen. Ik had verwacht dat ik bezig zou zijn met het maken van content voor andere bedrijven. Maar nee, ik ben adviseur en heb een leidende rol. Elke maand ontvang ik een stapel manuscripten als manuscriptlezer en ben het afgelopen jaar een aantal keer uitgenodigd als spreker. Hier had ik nooit over durven dromen begin dit jaar!

Mijn blog valt ook onder mijn bedrijf. Sterker nog, daar is het allemaal mee begonnen. En ik heb ook flink wat successen behaald op dat vlak. Van samenwerking in Nederland, tot reizen naar Berlijn en Potsdam tot zelfs nog meer internationale samenwerkingen. Ik ben onwijs trots en kan niet wachten op 2020!

2. Een artikel schrijven voor gedrukte of online media
Begin dit jaar was dit een doel van mij, maar naarmate het jaar vorderde was het het niet meer. Ik wilde dit doel in eerste instantie omdat ik met merken wilde gaan werken wat ik nog niet met That Blonde Woman kon. Mar toen bedacht ik me: nou dan moet ik dus maar nog harder werken! Deze blog is voor mij het allerbelangrijkste en dit is de online plek waar ik wil groeien. En niet op een andere mediaplatform.

3. Mijn eigen e-book schrijven en publiceren
Ik ben hier mee bezig geweest en ik ga er zeker nog meer mee bezig, maar ik had het bewust op een lager pitje gezet. Voor 2020 verwacht ik dat ik er meer mee ga doen, want dan ben ik er ook meer binnen het bedrijf ermee bezig en dat was ik dit jaar nog niet. Achter het e-book zat op dat moment nog geen logica. Voor volgende jaar heb ik leuke ideeën en ik ga er deze maand nog mee bezig met het schrijven van een plan.

4. Drie buitenlandse reizen maken
Nee, ik heb twee keer een achtdaagse reis gemaakt, maar helaas geen drie. Dat is oké, ik ben tevreden wat ik heb mogen reizen en ik kijk uit naar volgend jaar. Voor dan staan er al een aantal serieuze plannen.

5. Een vierde tatoeage laten zetten
Nee, ook niet helaas! Dit heeft eigenlijk ermee te maken dat ik mijn derde buitenlandse reis niet heb gemaakt. Mijn favoriete tattooartist woont namelijk in Engeland. Doordat ik de reis niet heb gemaakt, heb ik ook geen vierde tatoeage. Dat wordt volgend jaar maar inhalen. 😉

Hoe gaat het met jouw bucket list van 2019?

Liefs,

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.