December doelen: week #1

Gepost op December 9 2019 door Katja in persoonlijk / 0 Comments

Update 1: Nog één maand van 2019 te gaan, maar dat betekent niet dat je geen doelen meer hoeft te halen!

Feestjes, borrels en nog meer sociale verplichtingen. Denk je ook aan jezelf deze maand? De december maand is zo veel meer dan alleen feesten en sociaal doen. Deze maand heb je als nog 31 dagen om voor de laatste keer dit jaar bezig te gaan met je doelen.

Elke maand schrijf ik 3 tot 5 doelen op in mijn bullet journal. Voor deze maand heb ik gekozen voor 5 doelen. Mijn bedrijf en ik zitten helemaal in de flow en daar laat ik geen enkel feestje (zelfs niet mijn verjaardag van afgelopen week!) tussen komen. Dat soort dingen kosten mij namelijk energie en mijn werk en hobby geven mij juist energie.

10 boeken lezen
Oef, ik heb maar 1 boek gelezen afgelopen week! Wel ben ik al bezig met een tweede boek en ben ik ook bezig met een luisterboek. Waarschijnlijk lees en luister ik in de tweede week van december veel meer, want ik ben veel onderweg.

Elke week 4 blogs plaatsen
Yes, het is gelukt! In de eerste week plaatste ik vier blogs: December doelen, TBR, Mijn grootste avontuur: Exeter en Hoofdstuk 24.

Elke dag in december iets creatiefs doen
Ik heb veel getekend, gefotografeerd en ben twee dagdelen bezig geweest met het maken van kerstkaarten. Ze zijn allemaal af en zullen deze weken verstuurd en gegeven worden.

Samenwerkingen afronden
Mijn eerste nationale samenwerking staat inmiddels online. En dat was met de Fotofabriek.nl. De blogpost heet: Mijn grootste avontuur: Exeter.
Mijn internationale samenwerking heb ik inmiddels ontvangen en zal ik binnenkort laten zien op de blog. Ik kan niet wachten! Een grote glimlach is niet meer van mijn gezicht af te slaan. Enorm trots ben ik op deze samenwerking.

Nieuw onderdeel bedrijf opzetten
Afgelopen week heb ik bedacht wat ik precies wil gaan doen en waar ik mijn focus op wil leggen. Verder ging ik ook nadenken of ik het onder That Blonde Woman wil laten vallen of liever een nieuwe naam geef aan het bedrijf. Het lijkt me eigenlijk niet verkeerd om het een nieuwe naam te geven, maar bij een nieuwe naam komen veel investeringen bij kijken. En ik weet nog niet of dit iets is wat ik jaren wil gaan doen. Het is dan makkelijker om het onder That Blonde Woman te laten vallen. Betekent alleen wel dat ik wat dingen binnen mijn huidige bedrijf moet aanpassen om het allemaal te laten werken. Daarom ben ik afgelopen week wat gaan puzzelen. Komende week hoop ik met wat oplossingen te komen en hoe ik mijn plan verder wil gaan uitwerken.

Elke maandag in december zal ik een update plaatsen over hoe het gaat met mijn december doelen. Het gaat er trouwens niet om dat ik ze allemaal haal. Voor mij is het belangrijk dat ik er bewust mee aan de slag ga. En mocht iets totaal niet lukken, dan is dat ook okΓ©. Ik ga mezelf niets opleggen of er moeten van maken. Dit doe ik voor mezelf, omdat het mij gelukkig maakt.

Hoe gaat het met jouw doelen?

Liefs,

Tags: ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.