December doelen: week #4

Posted on December 30 2019 by Katja in persoonlijk / 0 Comments

Update 4 (tevens de laatste!): Nog één maand van 2019 te gaan, maar dat betekent niet dat je geen doelen meer hoeft te halen!

Feestjes, borrels en nog meer sociale verplichtingen. Denk je ook aan jezelf deze maand? De december maand is zo veel meer dan alleen feesten en sociaal doen. Deze maand heb je als nog 31 dagen om voor de laatste keer dit jaar bezig te gaan met je doelen.

Elke maand schrijf ik 3 tot 5 doelen op in mijn bullet journal. Voor deze maand heb ik gekozen voor 5 doelen. Mijn bedrijf en ik zitten helemaal in de flow en daar laat ik geen enkel feestje tussen komen. Dat soort dingen kosten mij namelijk energie en mijn werk en hobby geven mij juist energie.

10 boeken lezen
Ik ben begonnen in nog een boek en ben al enorm ver met een nieuwe luisterboek, maar nee dit doel ga ik helaas niet halen. En dat is okΓ©! Deze maand ben ik voornamelijk heel creatief bezig geweest. Daarom heb ik wel een aantal luisterboeken geluisterd. Ik vind het namelijk heerlijk om audioboeken en creatief bezig zijn te combineren.

Elke week vier blogs plaatsen
Yes, het is ook deze week gelukt! De vier blogs: December doelen: week #3, Book Haul, Goodiebox ‘From me to me’ en Young Adult event Almere 2020.

Elke dag in december iets creatiefs doen
Afgelopen week heb ik veel getekend, ben bezig geweest met mijn bullet journal voor januari en ben veel aan het bakken geweest.

Samenwerkingen afronden
De laatste samenwerking van deze maand is een nationale samenwerking. Deze samenwerking betekent veel voor me, omdat ook dit weer om een product gaat die ik normaal gesproken zelf koop. Ik ontving een box van Goodiebox. De unboxing kan je hier lezen.

Nieuw onderdeel bedrijf opzetten
Dit doel heb ik behaald sinds vorige week! Afgelopen week heb ik me veel ingelezen. Ik ben nu achter de schermen bezig om alles in elkaar te zetten. Het denk werk is voor nu gedaan en vanaf januari begint het doen gedeelte. Als in: papierwerk afronden, ik die een cursus gaat volgen en nog heel veel meer. Wellicht dat ik er nog zeker zo’n zes maanden over ga doen voordat het officieel gelanceerd gaat worden. Maar is okΓ©, want de eerste stap is namelijk al gezet.

Hoe gaat is het met jouw december doelen gegaan?

Liefs,

Tags: ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.