Zoella Beauty: Cosmos

Gepost op 21 november 2018 door Katja in Cosmetica / 2 Comments

Tijdens mijn trip naar Engeland was ik precies op tijd voor de nieuwe collectie van Zoella beauty producten. Cosmos is een fris ruikende productenlijn waarvan ik denk dat veel het mensen erg fijn zullen vinden voor in de winter. Lees en kijk je mee? 

Zoella Reach for the Moon Hand
Discover hands that feel out of this world! Zoella Reach for the Moon Hand Cream is enriched with soothing vanilla and peppermint to leave hands feeling super soft.

Je bent niet veel nodig van het product om je handen zacht te laten voelen. Eenmaal op de handen ruikt het fris naar pepermunt, maar ook de wat warmere geur van de vanille is te ruiken. Echt heerlijk voor bij dit koude weer en met name wanneer je een kantoorbaan hebt en je handen sneller droog aan beginnen te voelen door dit jaargetij.

Zoella Star Glazer Lip Balms
Soften your lips with these Zoella Star Glazer Lip Balms. There’s a shea-scented balm to nourish and a cranberry-scented balm to lightly sparkle.

Beide balms laten mijn lippen weer zacht voelen en heb ik geen barsten meer. De shea balm gebruik ik ook graag als basis voor mijn lippenstift. En op de dagen dat het wat speelser mag draag ik de cranberry met kleine glittertjes over mijn rode lipstick heen.

Zoella Cosmos Body Mist
Uplifting notes of mint blended with delicious red fruits create a very special limited edition Zoella Cosmos Body Mist that is beautiful and fresh.

Dit geurtje vind ik eigenlijk best wel unisex en dat is iets wat ik er zo ontzettend fijn aan vind. Het is niet typisch vrouwelijk. Het is een wat diepere geur die ruikt naar een bos waar zojuist een pak sneeuw is gevallen. Met een vleugje zoete geur van rood fruit, maar het is niet zoet zoals de meeste vrouwengeuren. Het past perfect bij de munt en noot ingrediënten. Heerlijk fris!

Persoonlijk ben ik erg fan van de Cosmos collectie. Het is fris en het doet me denken aan een wandeling door het bos. Een betere geur voor in de winter had ik me eigenlijk niet kunnen wensen. Daarnaast vind ik de verpakking erg mooi. Het sluit fantastisch op elkaar aan. Het is te merken dat het merk Zoella bij elke collectie meer leert en zich verder ontwikkelt.

Mijn Cosmos producten heb ik gekocht bij de Superdrug in Londen, maar maak je geen zorgen een trip naar Engeland is er niet voor nodig om deze producten in huis te halen. Je kan het ook online bestellen bij Feel Unique.

Liefs,

Tags: , ,


2 responses to “Zoella Beauty: Cosmos

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.