December Doelen 2022 #2

Gepost op 19 december 2022 door Katja in persoonlijk / 0 Comments

Hoe het gaat met mijn December Doelen? Lees snel verder!

Wat voorafging:
Intro December Doelen
December Doelen #1

Vol goede moed wil ik het nieuwe jaar ingaan met gewoontes die me op weg helpen om nieuwe doelen te halen en mijn dromen te volgen. Aangezien december kwa werk voor mij meestal rustiger is, lijkt het me het juiste moment om in die maand bezig te gaan met het creëren van gewoontes die ik in het nieuwe jaar meeneem. 

10 boeken of manga’s lezen
Ik heb 1 manga uitgelezen, dus dat brengt mijn totaal op 3 boeken (1 leesboek, 1 luisterboek en 1 manga). Heerlijk divers! Ik had het afgelopen week best druk in de avonden, dus vandaar dat het me niet lukte om meer te lezen. Maar vanaf deze week begint het eindelijk rustiger te worden. Ik hoef alleen nog maar 2 manuscripten te lezen voor de uitgeverij waar ik voor werk en heb nog mijn vrijwilligerswerk. Voor het laatste ben ik wel bezig met grotere projecten, maar ik heb in ieder geval mijn avonden vrij. Dus ik hoop sowieso 1 manuscript te kunnen lezen, 1 leesboek en 1 manga. 

Elke week 3 blogs plaatsen
Helaas, dit is niet gelukt. Ik heb 2 blog geplaatst afgelopen week: December Doelen #1 en Mijn 10 favoriete K-pop albums van 2022.

Level 1 Koreaans afronden
Afgelopen week ben ik 2 keer bezig geweest met woordenschat en ik heb 1 les gevolgd. In totaal hoef ik nog maar 1 les te volgen en daarna heb ik al mijn level test!
Voor komende week is het mijn plan om de laatste les te volgen van level 1 en daarna ga reviewen. Wanneer ik de test ga maken weet ik nog niet zeker. Als het uitkomt dan eind deze week en anders volgende week. 

Actief bezig met mijn prozabundel
Nee, ik heb geen letter geschreven wat betreft mijn prozabundel. Wel heb ik heel veel ideeën, maar dat is het dan ook. Dit is iets wat ik graag in de avond doe en aangezien ik afgelopen week bezig was met andere dingen lukte het me niet om te schrijven.
Komende week heb ik in de tweede helft van de week meer tijd, dus ik hoop er dan weer mee aan de slag te kunnen gaan. Het is mijn plan om in ieder geval de helft van de gedichten die met de hand geschreven zijn digitaal te verwerken. 

Hoe gaat het met jouw doelen?

Liefs,

Tags: ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.