December Doelen 2022 #3

Gepost op December 27 2022 door Katja in persoonlijk / 0 Comments

Hoe het gaat met mijn December Doelen? Lees snel verder!

Wat voorafging:
Intro December Doelen
December Doelen #1
December Doelen #2

Vol goede moed wil ik het nieuwe jaar ingaan met gewoontes die me op weg helpen om nieuwe doelen te halen en mijn dromen te volgen. Aangezien december kwa werk voor mij meestal rustiger is, lijkt het me het juiste moment om in die maand bezig te gaan met het creรซren van gewoontes die ik in het nieuwe jaar meeneem.

Elke week 3 blogs plaatsen
Deze week begin ik bewust met dit doel, want wauwโ€ฆ mijn week ging zo anders dan ik had gepland en had verwacht. In de afgelopen weken kwam ik erachter wat de beste manier waarschijnlijk voor mij is om in mijn huidige werkschema aan mijn blogs te werken. Het is nogal lastig uit te puzzelen, aangezien ik als freelancer heel vaak opdrachten ontvang zonder het van tevoren te weten. Dus ik dacht, nou laat ik dan mijn nieuwe idee gaan uitvoeren, dat was tot mijn laptop adapter het begaf met rook en al. Probeer dan vervolgens in deze tijd van het jaar de juiste stekker te vinden en het redelijk op tijd proberen te bezorgen. Ik woon echt in the middle of nowhere en heb geen eigen auto, dus ik had helaas geen andere keuze dan een aantal dagen wachten. Wat er natuurlijk voor zorgde dat er zowel vertraging op werkgebied kwam als op mijn blog. Met andere woorden een paar uur nadat ik December Doelen #2 had geplaatst begaf de adapter het en dit gaf me niet de ruimte om alle andere blogs klaar te zetten.

10 boeken of mangaโ€™s lezen
Vorige week stond mijn totaal op 3 boeken (1 leesboek, 1 luisterboek en 1 manga). Afgelopen week had ik een manuscript uitgelezen, maar aangezien ik daarvan geen leesrapport meteen van kon maken, omdat ik niet op mijn laptop kon werken en ik daardoor bang was dat ik details zou vergeten, besloot ik even geen andere verhalen te lezen.

Level 1 Koreaans afronden
In de eerste helft van de week had ik het druk met werk, dus ik wist dat ik pas in de tweede week een nieuwe les zou kunnen volgen. Maar goed, dat ging natuurlijk nu ook niet volgens plan. Wel heb ik heel veel passief geleerd en dat ging super goed, dus daar ben ik ontzettend blij mee.
Het is nu al de laatste week van december, maar ik verwacht dat het deze week wel gaat lukken met het volgen van mijn laatste les. Het is alleen even de vraag of ik het ook red om de test te maken, maar dat zie ik wel zolang ik maar dit level kwa lessen heb kunnen afronden.

Actief bezig met mijn prozabundel
Haha, ja hier had ik dus wel tijd voor. Al dacht ik vorige week het volgende: “Het is mijn plan om in ieder geval de helft van de gedichten die met de hand geschreven zijn digitaal te verwerken.” Ja, dat ging dus uiteraard niet. Maar ik ben wel aan het schrijven geweest op papier met pen.

Hoe gaat het met jouw doelen?

Liefs,

Tags: ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.