December Doelen 2022 #4 & Wrap Up

Gepost op 2 januari 2023 door Katja in persoonlijk / 0 Comments

Hoe het is gegaan met mijn December Doelen? Je leest het in deze blog!

Wat voorafging:
Intro December Doelen
December Doelen #1
December Doelen #2
December Doelen #3

Vol goede moed wil ik het nieuwe jaar ingaan met gewoontes die me op weg helpen om nieuwe doelen te halen en mijn dromen te volgen. Aangezien december kwa werk voor mij meestal rustiger is, lijkt het me het juiste moment om in die maand bezig te gaan met het creëren van gewoontes die ik in het nieuwe jaar meeneem.

Elke week 3 blogs plaatsen
Wegens de achterstand die ik had in de week ervoor doordat mijn laptop adapter besloot om het te begeven, moest ik het afgelopen week inhalen. Vrij spontaan kwam een vriendin van mij langs en ik besloot uiteindelijk om alleen het hoognodige te doen en voor de rest veel plezier met haar te maken. Ze bleef uiteindelijk twee nachten logeren waardoor ik geen tijd had om andere dingen te doen om mijn doelen te halen. Helemaal prima, want ik had een leuke tijd! 
Er verschenen uiteindelijk twee blogs op mijn stukje internet: December Doelen #3 en na tijden ook weer een Book Haul

10 boeken of manga’s lezen
Het totaal staat op 3 boeken (1 leesboek, 1 luisterboek en 1 manga) en 2 manuscripten voor mijn werk. 

Level 1 Koreaans afronden
Ik ben heel ver gekomen, maar de laatste les heb ik uiteindelijk niet gemaakt. Dit kwam omdat ik veel werk moest inhalen van de andere week en ik besloot om mijn focus volledig daarop in te zetten. 

Actief bezig met mijn prozabundel
De laatste tijd heb ik zo ontzettend veel inspiratie en zit in een fijne flow. De bundel is nog verre van af, maar ik ben al blij met de hoeveelheid inspiratie en dat ik weer aan het schrijven ben. 

Conclusie
Slechts 1 punt van de 4 is me gelukt om te halen. Met mijn studie Koreaans kwam ik heel dichtbij en de andere 2 doelen leken echt onmogelijk door omstandigheden. Om heel eerlijk te zijn moest ik hier keihard om lachen. December was zeer passend bij hoe de rest van mijn 2022 verliep. Niets ging vlekkeloos of zonder tegenslag.
Eigenlijk raak ik niet snel gestrest als ik een doel niet haal. Het is jammer, maar er zijn belangrijkere dingen in het leven. Ik ben blij met de stappen die ik wel hebben kunnen zetten en in dit nieuwe jaar ga ik verder met nieuwe doelen. 

Hoe is het gegaan met jouw doelen?

Liefs,

Tags: ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.