Goodiebox ‘Me, Myself and I’ | Unboxing

Gepost op 29 januari 2020 door Katja in Cosmetica / 0 Comments

Tijd voor een me, myself and I momentje met Goodiebox!

Goodiebox kost €19,95 per maand en bevat altijd een minimale waarde van €65,-. Ze houden rekening met jouw persoonlijke beautyprofiel, de box bevat altijd 5 tot 7 (fullsize) producten en is maandelijks opzegbaar.

Team Goodiebox over Me, Myself and I:
Pak minstens één keer per maand je tassen om erop uit te gaan! Sta doordeweeks om 6 uur op. Ga vaker hardlopen. Verdiep je in de politiek. Stop met suiker, koolhydraten, zuivel, alcohol en ander genot. Want dat past binnen alle verwachtingen toch? Wij willen je aanmoedigen om bewust te kiezen voor wat JOU gelukkig maakt. En dat zo vaak mogelijk.
Wist je dat je een vrolijker en positiever mens wordt als je jouw persoonlijke behoefte op de eerste plaats zet? Om je daar een handje bij te helpen hebben we deze maand producten verzameld die rekening houden met jouw persoonlijke beautyprofiel: wondermiddeltjes die onzuiverheden verminderen door je huid te hydrateren, matteren en haar van een gepolijste finish te voorzien.

Goed om te weten dat de box op blue monday werd bezorgd en dat er vier soorten boxen waren in de kleuren roze (die heb ik), blauw, groen en paars. De boxen passen bij jouw beautyprofiel. Echt super fijn!

Benefit Cosmetics BADgal BANG! mascara
Met deze mascara krijgen je ogen gegarandeerd een volumineuze omlijsting. In dit product zitten aero deeltjes, één van de lichtste materialen die we kennen uit de ruimte technologie.

Yes, nog een mascara om uit te proberen! Ik ben namelijk al even op zoek naar een nieuwe mascara. Dankzij Goodiebox had ik die van Rituals ontdekt en daar ben ik al enorm blij mee met het effect. Nu ben ik nieuwsgierig of ik deze net zo fijn zal vinden of misschien nog wel fijner!

Naobay Recovery mask
Een herstellend masker die perfect gaat met een gevoelige huid. Met de vitamines in dit masker en de mineralen krijgt je huid precies wat het nodig heeft. Het bevat oranjebloesem, vitamine E en zelfs marshmallow extra. Je brengt dit masker aan op een droge, gereinigde huid en laat het 7 minuten intrekken. Afspoelen met water en tada!

Woehoe, een vegan product! En we weten inmiddels allemaal hoe dol ik ben op vegan producten. Wegens acne heb ik bewust dit masker nog niet uitgeprobeerd, want ik was bang voor de effecten. Inmiddels is mijn huid herstellende en lijkt het me de perfecte gelegenheid om het masker uit te proberen.

Dr Botanicals Morrocan Rose Nourishing hand cream
Heel leuk dat er ook een hand cream in zit. Deze hand cream bevat een combinatie van kamille, aloe vera extra en rozenwater. Hierdoor krijgt je huid bescherming, hydratatie en de liefde die ze verdienen.

Op het moment zijn mijn handen enorm droog, dus heerlijk dat er een hand cream in de box zit. Ik vind de geur heerlijk en de cream is zeer voedend.

GLOV Moon pads
Met deze 2 herbruikbare Moon Pads wordt jouw skincare routine nog makkelijker. Ze zijn niet alleen fijn in gebruik (win) maar ook duurzaam (win-win!). Ze vervangen maar liefst 800 normale wattenschijfjes en kunnen gewassen worden in de wasmachine. Je kunt ze gebruiken met water, tonic of olie.

Ik ben van plan om dit jaar nog over te gaan op herbruikbare wattenschijfjes. Om eerlijk te zijn ben ik nog niet overtuigd of dit merk het voor mij is… Ze zijn voor mij net even te fluffy.

De_CURE N DAY1 Lightweight day cream
Dit is een meesterwerk onder de huidverzorging. Een lichte, niet vette, detoxifying en hydraterende crème met 3 molecuulgewichten van hyaluronzuur, gecombineerd met PGA. De kers op de taart: het dringt door in de diepere lagen van je huid en beschermt daardoor je collageen verbinding.

In de november box van 2019 zat van dit zelfde merk ook een product in. Leuk om de producten nu in combinate te gaan gebruiken. Normaal gesproken zou ik dit product te duur vinden om zelf aan te schaffen. Echt handig dat je dankzij Goodiebox in aanraking kan komen met producten die je normaal gesproken geen weet van zou hebben of liever niet uitprobeert vanwege het prijskaartje.

Mijn favoriet is de hand cream. Echt heerlijk met dit koude weer!

Liefs,

Dit artikel is niet gesponsord en ik heb er zelf voor betaald.

Tags: , , , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.