Mijn Bullet Journal materiaal

Gepost op 11 juli 2019 door Katja in Bullet Journal / 2 Comments

De laatste paar maanden ben ik fan geworden van mijn bullet journal. In deze blogpost vertel ik je over de materialen die ik gebruik.

Voor de bullet journals ben ik van plan om apart een blogpost te maken. Wel wil ik benoemen dat ik op het moment eentje van Lannoo gebruik. Dat was mijn eerste en ik vind ‘m fantastisch. Maar dat was het voor nu. Ik zal later er uitgebreider over vertellen.
Echter zijn de afbeelding die ik gebruik van mijn Heavy Stonepaper Notebook.

Stabilo
– Point 88
– Pen 68 Pastel
– Boss Neon
– Boss Pastel
– Potloden Aquacolor

Point 88 zal iedereen denk ik wel kennen, maar tot nu toe heb ik ze nauwelijks gebruikt in mijn bullet journal. Ik gebruik het liefst van Stabilo de pen 68 pastels net zoals de boss pastel.
De potloden zijn fantastisch mooi, maar het nadeel is helaas wel doordat ik dit boek zo ontzettend veel gebruik de potlood aflaat.

Sakura
– Pigma micron 03 en 05
– Pigma pen 05 en 10
– Gelly roll metallic 526, 529 en 530
– Gelly roll wit 08

De producten van Sakura vind ik de meest heerlijke producten die ik heb leren kennen doordat ik bullet journal. En ook als ik niet meer zou bullet journalen over een jaar (zeer onwaarschijnlijk), dan geeft dat niets aangezien ik de pennen nu ook veel voor andere dingen gebruik zoals kaarten maken, voor mijn dagboek, etc.

Overige materialen
– Crayola Supertips 50
– Hybrid 1.0mm ball medium wit
– Tombow 703

De crayola’s zijn super fijn voor grote vlakken en tekeningen. De Hybrid had ik aangeschaft om te kijken of ik witte pen op zwarte achtergrond mooi vond nog voordat ik die van Sakura had gekocht. Dat kan je hier zien. Beide pennen schrijven anders en zijn handig op verschillende oppervlakten. Vandaar dat ik van twee merken een witte pen heb.
De Tombow is als laatste toegevoegd aan mijn collectie. Ik had al veel verhalen gehoord over de pen/stiften van dit merk en besloot onlangs om er één uit te proberen. Nu moet ik er nog handigheid mee krijgen, aangezien ik nog niet veel met brush pennen heb gewerkt.

Welk materiaal is jouw favoriet om te gebruiken voor je bullet journal?

Liefs,

Tags: , ,


2 responses to “Mijn Bullet Journal materiaal

  1. Ik merk dat ik vooral veel grijp naar mijn Sakura Pigma pennen (en soms fineliners, maar vooral de pennen) en mijn goedkope geodriehoek. Verder wissel ik wat af tussen mijn Stabilo Boss pastel markers, en de smallere markers die ik per ongeluk bij de Action kocht (ik wilde gekleurde fineliners kopen, en lette niet helemaal op) en die heel fijn uitpakten voor een per ongeluk-aankoop. De gekleurde fineliners van Stabilo die ik een tien jaar geleden gekocht heb werken niet helemaal fijn meer, de meesten zijn op of uitgedroogd. Eigenlijk wil ik daarvan ook een keer de pastel variant, ik zag ze toevallig van de week bij de Bruna staan!

    • Katja

      De Sakura Pigma pennen zijn ook absoluut mijn favoriet! Leuk dat jij ook de Boss pastel markers veel gebruikt. Ik heb hetzelfde met de Stabilo fineliners. Ze werken niet echt super fijn meer. Misschien moet ik ze binnenkort maar even gaan vervangen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.