Mijn lichtpuntjes #1

Posted on February 4 2018 by Katja in persoonlijk / 0 Comments

Positiviteit is voor mij enorm belangrijk, dus vanaf 2018 ben ik van plan om elke maand mijn lichtpuntjes te delen. Lees je mee?

♥ Tijdelijk een auto

Woehoe, ik heb een auto! Nou ja, tijdelijk dan. De auto is namelijk van de moeder van mijn beste vriendin. Haar moeder is samen met haar stiefvader terug verhuisd naar Frankrijk en mijn beste vriendin verwacht pas deze zomer een rijbewijs te halen, dus tot die tijd staat de auto bij mij en mag ik er gebruik van maken.

♥ Mijn reis naar Schotland

Dezelfde dag dat ik een auto tot mijn beschikking kreeg plande ik een reis naar Schotland! Ik wil al een behoorlijk lange tijd naar dit land en toen ik een goede deal voorbij zag komen kon ik het niet laten schieten. Ik heb zelfs een slaapplek gevonden in Old Town! Meer weten over mijn reis? Lees dan deze blog.

♥ Streetteam Laura Steven

Via Twitter kwam ik in contact met Laura, de auteur van The Exact Opposite of Okay. Het is onwijs gezellig in de Facebook groep met de leden. Daarnaast heb ik de kans gekregen om het boek al twee maanden voor verschijning te lezen.

♥ The Greatest Showman

Begin januari ging ik naar de film en de playlist staat sindsdien op repeat. Wat ik precies van de film vond, dat kan je hier lezen.

♥ Weekend weg met oud en nieuw

Met oud en nieuw ging ik een paar dagen weg. Naar een landhuis in de middle of nowhere. Nauwelijks internet of telefonisch bereik. Samen met mijn beste vriendin had ik een super fijne tijd met heerlijk eten, gezelligheid en boeken!

♥ Cursus volgen aan het landgoed

Na mijn weekend weg met oud en nieuw ging ik meteen door naar het landgoed. Het was enorm rustig op kantoor. Ik koos ervoor een deel van een cursus te volgen. Het was een ontzettend leuke week waarin ik veel heb geleerd.

♥ Slaapplek

Zo nu en dan kan ik niet slapen op het landgoed en ik ben mijn klasgenoot en haar man onwijs dankbaar dat ik elke keer weer bij hen kan slapen.

♥ Vervoer na code oranje en rood

Het was code oranje op de dag dat ik op de fiets naar mijn slaapplek zou gaan. In de personeelskantine op het landgoed vertelde ik aan de receptioniste dat ik gelukkig een slaapplek had gevonden in [plaatsnaam]. Eén van de mannen van groenvoorziening moest lachen en zei dat hij mij wel wilde brengen, aangezien hij zelf daar dichtbij woonde. En wauw, wat was ik daar blij mee! Want die middag begon het hard te waaien. Er werd zelfs gezegd dat het code oranje was. De volgende dag was het code rood en mijn klasgenoot vond het geen probleem om mij terug te brengen. Hoe fijn? Ik ben enorm blij met de mensen om mij heen!

♥ Vriendin Xezal weer gezien

Twee jaar terug was 28 januari mijn en Xezal haar laatste werkdag bij VBK uitgevers. We hebben elkaar belooft om elkaar elk jaar te zien rond die datum. Vorig jaar gingen we koffie en thee drinken in een café in Utrecht. Deze keer kon Xezal niet omdat ze moest werken bij de Bijenkorf, maar dat betekent natuurlijk niet dat ik niet even kan langskomen op haar werk. En dat deed ik, wat fijn om haar weer even te kunnen zien!

♥ Productieve maand

Om 00:00 1 januari vierden mijn beste vriendin en ik het nieuwe jaar, daarna gingen we terug naar het lezen van onze boeken. Om 02:00 had ik een boek uit en een nieuwe app geïnstalleerd op mijn mobiel die ervoor zorgt dat ik foto’s van mijn camera Sony A5000 kan uploaden naar mijn mobiel. Dit alles zette de toon voor januari die enorm productief was.

Wat waren jouw lichtpuntjes in januari?

Liefs,

Tags:


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.