Mijn lichtpuntjes #9

Gepost op 17 oktober 2018 door Katja in persoonlijk / 0 Comments

Een beetje aan de late kant, maar niet onbelangrijk voor mij… mijn lichtpuntjes van september! Lees je mee?

School is weer begonnen!
Heerlijk deze extra uitdaging! Doordat de zomervakantie voorbij is heb ik veel contact met docenten en dat is hoe mijn 4de jaar voornamelijk gaat. In de eerste 3 jaren ga je heel veel naar school en ontvang je veel opdrachten. Papers die je in voorgaande jaren niet af hebt gekregen, mag je in het 4de jaar inleveren. Naast dat je bezig gaat met je afstuderen. Dit alles maakt het wel een pittige uitdaging erbij plus om dan ook nog een museum te helpen runnen. Toch vind ik het wel erg fijn om mentaal op een geheel andere manier uitgedaagd te worden. Natuurlijk vind ik ook heel belangrijk om te ontspannen en dat heeft toch wel naast mijn stage mijn grootste prioriteit. Ik wil me niet in bochten wringen om alles op tijd af te hebben, maar eerder de houding hebben: als het vandaag niet gaat, dan maar morgen.

Ingeschreven Woningnet
Woehoe! Ik heb me officieel ingeschreven voor een huisje in Utrecht! Of nou ja, ik sta op de wachtlijst. Op de wachtlijst staan en iets vinden duurt meestal behoorlijk lang, dus het leek me een goed idee om me alvast in te schrijven. En het kan zijn dat ik al verschillende woningen in mijn hoofd aan het inrichten ben geweest… Whoeps!

Feestje van Xezal
Goede vriendin Xezal was jarig in september! Doordat ik op het moment in de Achterhoek woon en niet alleen maar voor even een borrel heen en weer wilde reizen, gingen we voor de borrel aan gezellig samen eten samen met haar vriend erbij. Ik heb genoten van die avond in een Engelse pub in Utrecht. Ik stond versteld van het vegetarische menu en hoe lekker het was. Maar nog belangrijker: het gezelschap was zeer goed!

Ombouwweek en de opening
Ombouwen geblazen in het museum! 4 dagen achterelkaar het museum dicht had ik nog niet meegemaakt. Geen enkele bezoeker en hup bezig! Van werken op kantoor tot bezig op de vloer. Maar in Mijn Museum Leven heb ik het veel uitgebreider beschreven. En niet te vergeten was in diezelfde week ook meteen de opening van de nieuwe tentoonstelling.

Afspraak met oud collega
Eind van de maand september werd het nog drukker. Ik heb op de laatste vrijdag van de maand verschillende afspraken staan. Waaronder het weerzien van een oud collega van toen ik nog op het landgoed werkte. Hij werkte net als ik bij het cursusinstituut. Wauw, wat voelt Mijn Landgoed Leven alweer heel ver weg aan! Het was leuk om hem weer even te zien en om bij te kletsen.

Blossom Books Influencer Event
Yes, naar uitgeverij Blososm Books! Ze organiseerden een event voor bloggers, Instagrammers en youtubers. En echt super leuk om de laatste nieuwtjes te horen en alvast te horen welke boeken in het voorjaar en ook in de zomer uitgegeven zullen worden. Ik ben blij verrast met het aanbod wat zal komen en ik hoop jij ook als je net zo’n fan bent van de uitgeverij als ik!

Autorit met Jessica
Na het event van Blossom Books stapte ik bij Jessica in de auto. Van afspraak naar afspraak was ik al een logeertas aan het meeslepen geweest. Ik denk dat ik die dag ook heel veel van Nederland heb gezien binnen een paar uur. Van de Achterhoek naar Amersfoort, van verschillende plekken in Utrecht tot… het Noorden. Jessica zette me (terwijl zij zelf naar Friesland ging) onderweg af in Zwolle, zodat ik in de trein kon stappen naar Groningen. Ik kwam daar heel laat in de avond aan. Maar wat was het heerlijk om bij te kunnen kletsen tijdens die autorit met Jessica.

Voor een bliksembezoek in het Noorden
Zoals ik net al noemde… Ik was voor een seconde in het Noorden. Ik miste de hond en kat enorm en wilde ze graag weer even kunnen knuffelen. Kon ook wel na ze bijna 3 maanden niet gezien te hebben. Daarnaast ging ik nog snel langs één van mijn vriendinnen die onlangs verloofd is en volgend jaar gaat trouwen. Wij kunnen niet meer van elkaar verschillen, maar toch ben ik super blij dat ik haar in mijn leven heb ondanks dat ik continu verhuis. 

Liefs,

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.