Mijn slaapkamer in het museum

Gepost op 20 juli 2018 door Katja in persoonlijk / 4 Comments

Al bijna twee weken woon ik in het appartement boven het museum. Het eerste wat ik deed in mijn vrije dagen? Mijn slaapkamer helemaal Katja maken. Ik woon hier wel voor een half jaar en wil graag dat ik een knus plekje heb waar ik me kan terugtrekken. Kijk je mee?

Om te beginnen zal ik eerst vertellen wat er al in de kamer stond voor ik er kwam te wonen. Een kledingkast met hangers, kapstokken aan twee deuren, ventilator en een super fijn tweepersoonsbed. De muren zijn wit en op mijn kamer heb ik heel veel licht.

Zelf nam ik een kastje mee, persoonlijke spullen en twee boxen waarvan de één nu een nachtkastje is en de ander een geïmproviseerde boekenkast. Tijdens mijn dagen vrij kocht ik nog een paar leuke lijstjes en van huis nam ik foto’s mee die ik speciaal in polaroid formaat heb laten maken om in deze kamer op te kunnen hangen


En daar zijn de foto’s dan! Kan je je de foto’s nog herinneren die ik had opgehangen in mijn kamer in Utrecht? Ik ging eigenlijk verder waar ik gebleven was, dus de eerste vakantie nadat ik de vorige polaroids had laten maken. Deze keer koos ik ervoor om door de Fotofabriek.nl de foto’s te laten maken. Echt super makkelijk! Op de site kon inloggen op mijn social media accounts. Via Instagram kon ik mijn foto’s uploaden en kon ze eventueel zelfs nog bewerken. Op de site noemen ze deze soort foto’s Retroprints. Ik ben er echt dol op! Het geeft mijn kamer net even meer sfeer en het wordt ook een stukje persoonlijker.


Op mijn nachtkastje heb ik wat tijdschriften, een leesboek en een opschrijfboekje liggen. Daarnaast heb ik mijn laptops liggen. Oeps, yup ik heb er twee! Eentje is voor het reizen en de ander is meer voor alledaags gebruik. In mijn meegenomen kastje heb ik voornamelijk techniek spullen liggen zoals mijn camera’s, spullen voor mijn camera’s, opladers, koptelefoon en wat persoonlijke spullen. Op het kastje heb ik een kleine versie van mijn kastje waar mijn make-up spullen in zitten.

Een boekenkast kopen, maken of improviseren? Ik koos voor het laatste. Eén van de boxen zette ik op z’n kant en functioneert nu als een mooie boekenkast voor mijn leesboeken. Mijn studie boeken heb ik er naast gezet, aangezien die behoorlijk zwaar zijn en ze toch niet meer in de box pasten. Bovenop zette ik een ingelijste foto van Ajita, Laura Steven en mij tijdens YALFest.

Op de vensterbank heb ik een foto staan van mij en mijn beste vriendin en voor de rest veel spulletjes die ik dagelijks nodig ben.

De deur die je daar op de foto ziet is de deur naar de gezamenlijke badkamer met mijn roomie en tevens collega.

De kledingkast en de deur die naar de rest van het appartement gaat.


Deze kamer is echt enorm fijn, ik voelde me er al snel thuis en het is al helemaal Katja al zeg ik het zelf.

Liefs,

Geen van de genoemde producten in deze blogpost zijn onderdeel van een samenwerking.

Tags:


4 responses to “Mijn slaapkamer in het museum

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.