Picture My Life #4

Posted on September 7 2015 by Katja in persoonlijk / 6 Comments

PML4

Het is alweer 3 weken geleden dat ik mijn laatste Picture My Life plaatste, dus hierbij even een update over mijn afgelopen 3 weken. Ik heb veel leuke dingen gedaan en niet te vergeten een beetje rustig aandoen, want mijn eerste avond naar school lag ook al weer op de loer.

smile

De afgelopen weekenden stonden voor mij volledig in het teken van bloggen, rustig aan doen en hier en daar een kleine klus. Op bovenstaande foto was ik een nieuwe outfit aan het uitproberen en reviewde ik de Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick.

IMG_20150826_195113                    IMG_20150828_133030

Twee weken geleden had ik een week vol geluksmomentjes. Het ene naar het andere goede nieuws kwam binnen en daar werd ik zo gelukkig van! Zodra het kan laat ik het weten wat al die geluksmomentjes waren. 😉

Juist omdat ik weet dat de komende maanden een drukke tijd wordt in verband met school en stage, probeerde ik zoveel als ik kon rustmomentje te pakken met een boek en een grote kop thee.

11892126_10153169037298763_4255403261473747346_n

AAAaaaahh mijn favoriete band komt naar Nederland! Toen ze bovenstaande foto hadden geplaatst op social media kreeg ik alleen nog maar meer zin! Zijn er nog meer members van de R5 Family die deze blog lezen? Zo ja, zie ik jou ook bij het concert?

IMG_20150829_102447

Vorig weekend trok ik mijn roze Dr. Martens aan en vertrok ik naar Amsterdam voor het Best of YA Academy en plaatste ik een nieuw soort blogje, Nerd Chique!

Knipsel

Hier waren Nanouk, Esmee en ik ons idee aan het pitchen tijdens de Academy.

angelfallMams stuurde van de week een foto van een boek die voor mij binnenkwam. Ik ben super benieuwd hoe Angelfall afloopt, maar eerst heb ik deel 2 nog die ik moet lezen, dus daar kan ik mij eerst op verheugen.

Diezelfde dag begon voor mij school. Hoe ik het vond, wat er gebeurde die avond en hoe zenuwachtig (of juist niet) ik was, zal ik a.s. zaterdag laten weten in een uitgebreide post. Het was namelijk een erg bijzondere avond… That’s all I say.

clavisboekAfgelopen donderdag was ik behoorlijk moe, maar ik moest en zou verder lezen (niet dat ik heel erg ver was) en toen viel het boek op mijn neus. Dat was vrij pijnlijk omdat het een behoorlijk zwaar boek is, maar het leverde wel deze foto op.

Hoe was jouw week? 

Liefs,

 header31-860x280

Tags:


6 responses to “Picture My Life #4

    • Katja

      Het is ook een leuk boek. A.s. woensdag verschijnt mijn recensie van Pupil, dus dan kan je mijn bevindingen lezen. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.