Picture My Life #7: Boeken, boeken en o nog eens boeken!

Gepost op 30 oktober 2015 door Katja in persoonlijk / 2 Comments

PML7

Het is alweer 3 weken geleden dat ik voor het laatst een Picture My Life poste en wow wat waren de afgelopen weken… intens! Drukte op stage, tentamens en evenementen. Maar wat een leuke weken en er komen nog veel meer leuke dingen aan! Lees snel verder!

Knipsel2

3 weken terug ging ik naar het concert van mijn favoriete band R5 met als voorprogramma Ryland! Het was een avond om nooit meer te vergeten!

16-10

Het is een drukke tijd op stage, aangezien er in het najaar heel veel boeken uitkomen. Maar desondanks is het super leuk en geniet ik er elke dag van. Want… werken met boeken kan ik iedereen aanraden! Dus een hartje voor mij stage. 🙂

DSC_0630

Op 18 oktober ging ik samen met blogvriendinnetjes naar de boekpresentatie van Oog om oog in Eindhoven.

DSC_0639

De dag na de boekpresentatie had ik een interview met Paul Bühre. Wist je dat hij ook dol is op Dr. Martens en Teen Wolf kijkt? Dit alles lees je in mijn interview met hem.

23-10

Vrijdag 23 oktober gingen we met een hele grote bloggersgroep naar het VIBYAEvent. Aangezien ik al een paar keer bij LS Amsterdam ben geweest liep ik voorop en natuurlijk kon een paraplu niet ontbreken (Bedankt Linde!).

12193585_758708090923882_6495057076220888938_n

Zo wordt je een keer gefotografeerd terwijl jezelf aan het fotograferen bent.

DSC_0641

Bij binnenkomst konden we een drankje pakken, daarna liepen we met de groep naar een tafel waar de presentaties van die middag gehouden werd. Uitgever Thille trapte af met de uitleg over VIB (very inportant books). Erg leuk hoe ze hun YA boeken net even anders vormgeven.

DSC_0645

De volgende beurt was voor de Theemutsen, Darcy en Jade, bekend van hun YouTube channel waarop ze seksuele voorlichting geven en tevens zijn zij auteurs van Let’s Talk about Sex. Erg leuk om deze meiden zo enthousiast te horen praten.

DSC_0647

We gingen verder met praten over YouTube Tim Beudel van Tuvalu Media. Hij is bedenker van o.a. De Brugklas, AliB op volle toeren en nog veel meer programma’s. Tim heeft oprecht mijn interesse gewekt voor YouTube, maar toch vind ik het persoonlijk niets om zelf te doen. Ik blijf veilig achter mijn laptop typen. Ik vond het wel erg leuk om te weten hoe het allemaal in elkaar zit.

DSC_0650

Manon Spierenburg, auteur van Out There – De kristallen sleutel vertelde hoe haar verhaal tot stand is gekomen. Daarnaast is Manon ook één van de schrijvers van GTST, erg leuk om haar verhalen erover te horen. Hoe veel dingen die in haar echte leven gebeuren ze schrijft in de serie zelf. Zoals bijvoorbeeld een kleine ruzie die Manon een keer met haar vriend had, een paar weken later hadden 2 personages van GTST dezelfde ruzie.

DSC_0655

Het was een geslaagde middag met een goed gevulde goodiebag, de inhoud hiervan is te zien in mijn book haul van oktober, veel leuke sprekers en niet te vergeten heb ik bij kunnen kletsen met mijn blogvriendinnetjes.

De week die daarop volgde ronde ik het vak filosofische vaardigheden af en ik ben ik voor dat vak geslaagd!

29-10Dat ik geslaagd was voor mijn eerste vak vierde ik met een relaxavond met mijn huisgenoot om het komend weekend van event naar event te gaan en tussendoor leren voor mijn tentamens.

Liefs,

header31-860x280

Tags:


2 responses to “Picture My Life #7: Boeken, boeken en o nog eens boeken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.