Reading Challenge Update Juni 2015

Gepost op 7 juli 2015 door Katja in Boeken / 3 Comments

rcu2

Afgelopen maand heb ik 6 boeken weten te lezen ondanks de de verhuizing, nieuwe stage en wonen in de stad… Kijk je mee naar welke boeken ik allemaal heb gelezen?

april

Uitverkoren –> Een boek met een hoofdpersoon met een gave

Eleanor & Park –> Een boek dat is aangeraden door een vriend

Twilight –> Een boek dat zich afspeelt in Amerika

ACID –> Een boek dat je beoordeelt met 5 sterren

Verslaving –> Een boek van een Nederlandse auteur

Harry Potter en de geheime kamer –> Een boek dat je hebt gekregen

The Duff –> Een cover met een foto

The Fearless –> Een stand alone

Dreiging en Duisternis –> een boek met meer dan 400 bladzijdes

Het boek van Tess –> een boek dat nog maar 3 maanden uit is

Girl Online –> Een hardcover

Het vonnis –> Het laatste deel in een serie

Paper Towns –> een boek van een mannelijke auteur

Die for me –> een Engels boek

In de maand juni heb ik de volgende 6 boeken gelezen:

De 100

De 100 – Kass Morgan (klik op de foto voor recensie)

De schrijfstijl van de schrijfster vind ik gewoon leuk. Niets specials. Maar ik vind het wel erg fijn om te lezen hoe Kass het onderwerp in haar boek uitwerkt. Je merkt dat er goed over na is gedacht. Al moet ik bekennen dat ik de personages in het boek erg stereotype vind. Van mij hadden ze iets meer diepte mogen krijgen.

Het genootschap van de nacht

Het genootschap van de nacht – C.J. Daugherty

Wow, wat een bijzonder boek! Echt balen dat de vervolg delen niet vertaald zijn! Dan maar verder lezen in het Engels, want ik ben razend benieuwd hoe het afloopt.

Zonderling

Zonderling – Miriam Bruijstens (klik op de foto voor recensie)

Een dichtbundel werd mij aangeboden en dat leek mij zo ontzettend tof, aangezien ik dol ben op de gedichten die in Tess staan. Het proces van een schrijver is nu duidelijk te zien als ik kijk naar de dichtbundel en ‘Het boek van Tess’. Miriam is namelijk kwa schrijftechniek sterker geworden.

Ik geef je de zon

Ik geef je de zon – Jandy Nelson

Nog zo’n bijzonder boek. Ik had iets totaal anders verwacht van het verhaal, maar toch wist het mij te grijpen.

Stay with Me (Wait for You, #3)

Stay with me – J. Lynn

Er gebeuren iets te veel dingen in één boek als je het mij vraagt. Maar het is een heerlijk verhaal die je in één ruk moet uitlezen! Aangezien neerleggen onmogelijk is.

Onvoorwaardelijk

Onvoorwaardelijk – Colleen Hoover (klik op de foto voor recensie)

Al een paar maanden wachtte ik op het boek Ugly Love totdat die vertaald werd en yeah eindelijk daar is ie! Er waren al zoveel BookTubers razend enthousiast, dat zorgde ervoor dat ik bang werd dat ik het verhaal misschien niets zou vinden. Want is het boek niet te gehypet?

juni

De 100 –> een boek met een paarse cover

Zonderling –> een boek met minder dan 150 bladzijdes

Welke boeken heb jij afgelopen maand gelezen?

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , , ,


3 responses to “Reading Challenge Update Juni 2015

  1. Woa, je gaat al lekker! En huy, jij las ook ‘Het genootschap van de nacht’?! Ik vind het ook jammer dat de rest niet vertaald is! Ik vraag me nog steeds af of er nu uiteindelijk bovennatuurlijke shit aan te pas komt of niet. Maar in het Engels lezen… nee. Dat doe ik dan weer niet. Ik wil wel weten hoe het verder gaat, though! Maar dan zie ik dat wel een beetje in je recensies. =)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.