Picture My Life #9: de maand december

Posted on January 2 2016 by Katja in persoonlijk / 5 Comments

PML9

December wat was je toch geweldig! Van het ontmoeten van mijn favoriete auteur tot het opzetten van mijn eigen bedrijf. Het was en maand waarin alles samen viel wat ik in 2015 heb geleerd. Lees snel verder voor een kort overzichtje van een maand waarin ik knallend het jaar uitging.

DSC_0139

Op 5 december ontmoette ik Veronica Roth! Ze was zo lief en luisterde met al haar aandacht naar iets wat ik haar heel graag wilde vertellen sinds ik de boeken heb gelezen. Dit was zo’n gaaf moment. Het was zeker weten een geslaagd Best of YA Event!

verjaardag

De dag na het Best of YA Event was het mijn twintigste verjaardag. Met vriendinnen om mij heen, taart en met in mijn achterhoofd het geweldige event zat ik na te genieten en te genieten van het prachtige moment met vriendinnen. Tevens was dit mijn eerste verjaardag sinds ik op mezelf woon! Dus een extra speciaal momentje.

DSC_0276

Op 6 december was het ook tijd voor de onthulling van secret project 3. Vanaf dit jaar gaat er regelmaat komen met mijn eigen YouTube channel.

silber

Mams stuurde mij een foto door dat er een recensie-exemplaar binnen was gekomen. En wat heb ik zitten dromen met het laat laatste deel uit de Silber-trilogie.

SAM_0001

Voor school moet ik filosofische uren lopen en aangezien ik bij VBK media stageloop waarvan het Filosofisch magazine een onderdeel is zag ik mijn kans om daar een dagje mee te komen draaien. En mee draaien mocht ik meteen! Het was super gaaf om voor een dag te werken op de redactie van een magazine.

photobooth1

Na een intens dagje meedraaien op de redactie van het Filosofie magazine in Amsterdam stond ik de volgende dag, 12 december, in Eindhoven om de boeken van Unieboek|Het Spectrum te promoten met een Photo booth!

photobooth2Natuurlijk konden we het niet laten om zelf ook op de foto te gaan. Van links naar rechts: Melisa van Booknuts, Jake van de photo booth en ik.

hp1

Na twee drukke weekenden achterelkaar besloot ik om doordeweeks rustig aan te doen. Ik ben nu druk bezig met het lezen van de Harry Potter serie.

hp2

Vrijdag 18 december was het voor mij tijd om na meer dan 3 maanden naar thuis-thuis te gaan. Mijn over oma (dit zeggen wij op het platteland tegen je overgrootmoeder) werd 90 jaar! Dat betekent dat we met 4 generaties zijn in de familie.

SPO1

Tevens schreef ik mij op 18 december in bij de Kamer van Koophandel. Lees daar alles over hier.

fangirlmc

Na een paar dagen stage keerde ik opnieuw terug naar het noorden voor Kerst. En ik las in die dagen Fangirl.

headersleutel

Tijdens Kerst kreeg ik te horen dat ik op gesprek mocht komen voor een kamer in Utrecht. Die kans greep ik met beiden handen aan en wat er gebeurde kan je allemaal hier lezen.

girlonlinepizza

Ik bleef voor een aantal dagen in Nieuwegein en begon langzaam met het inpakken van mijn spullen. Om zo min mogelijk dingen mee te nemen, zocht ik van alles uit en leek het mij handig om geen grote voorraad eten meer in huis te hebben, dus tja die pizza moest op…

Wow, toen was het alweer tijd om voor de laatste keer in 2015 terug te gaan naar het noorden om oud en nieuw te vieren bij een vriendin.

Hoe was jouw laatste maand van het jaar?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


5 responses to “Picture My Life #9: de maand december

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.