Hi 2016!

Gepost op January 1 2016 door Katja in Schrijfsels / 4 Comments

2016

Hallo 2016! Gisteren was het de dag van het terug kijken op 2015. Maar vandaag wil ik een paar lichtpuntjes van afgelopen jaar delen, want zonder het verleden bestaat er geen toekomst. Ook kijk ik vooruit, want ik voel dat 2016 een ontzettend mooi jaar gaat worden, intens, maar een pracht jaar! 2015 begon allemaal met de voorbereidingen naar Exeter, Uk om eind januari daarnaartoe te gaan voor een cursus start up business. Die cursus komt nu heel goed van pas voor de start van That Blonde Woman. Wie had gedacht dat iets wat van het begin van het jaar deed zoveel invloed had voor het einde van datzelfde jaar?

DSC_0034

Het mooiste uitzicht gaat naar het kantoor waar ik de cursus volgde van eind januari tot eind februari. Ik ben verliefd geworden op het middeleeuwse landschap. Niet alleen volgde ik deze cursus waarvan ik ontzettend veel van heb geleerd, maar ook won ik tijdens Pitch Night de titel ‘Beste zakenidee’.

DSC_0391

Na de cursus wilde ik nog niet meteen naar huis. Ik reisde van het meest zuidelijkste puntje van Engeland naar het meest noordelijke puntje, New Castle. Tijdens een avondwandeling had ik prachtig uitzicht!

De maanden na Engeland stonden in het teken van bedenken wat ik precies wilde. De toekomst die ik voor ogen heb. Daarnaast beloofde ik mezelf om nooit meer iets te doen in mijn leven waar ik niet gelukkig van word en niet 100% achtersta.

DSC_0225

Ik schreef mij in voor een studie en vertrok daarna naar Parijs om cultuur op te snuiven, een ervaring rijker te worden en even te ontspannen. Ik bezocht de Teen Author Smash en ontmoette Morgan Matsen auteur van één van mijn favoriete boeken, Mijn reis met Jake.

SAM_0337

Na Parijs vond ik het tijd worden om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik wilde werkervaring opdoen in het boekenvak en ging stagelopen bij VBK media (waar ik nog een maand zal stagelopen wanneer deze post verschijnt!). Dat betekende ook meteen dat ik op mezelf ging wonen. De maand juni was een maand vol hoogte punten met als klapper op de vuurpijl… ik ontmoette voor het eerst lezeressen van mijn blog! (Bovenstaande foto is genomen tijdens de leesmob van Blossom Books in Utrecht.)

tekeningyalc

In juli bezocht ik samen met andere boekbloggers Comic Con in London en wauw wat waren het een paar geweldige dagen.

CSC_0474

In augustus introduceerde ik Nerd Chique op mijn blog en binnenkort komen veel posts hierover! En het was een geweldige dag tijdens het Best of YA Academy.

miriam

September en oktober stonden in het teken van stage en school en wat was ik daar druk mee! Maar ik maakte graag tijd om af te spreken met Miriam.

DSC_0637

In oktober kreeg ik ook de kans om bestseller auteur, Paul te interviewen!

DSC_0731

En toen kwam november waarin ik Julie Kagawa en Leigh Bardugo mocht ontmoeten!

DSC_0139

December wat ben je toch prachtig voor mij geweest. Ik kan terug kijken op een heftig, intens en geweldig jaar waarin ik zoveel heb beleefd! En dan ontmoet ik ook nog Veronica Roth!

2015 je voelde voor mij als een kickstart voor de rest van mijn leven, het klinkt heel diep maar zo voelt het wel. So let’s go 2016! Ik heb er alle vertrouwen in dat je een super jaar gaat worden. Alles wat ik heb meegemaakt in 2015  al die kennis neem ik mee naar 2016. Een jaar die nu al voor mij op de kop staat. Met een eigen bedrijf waarvoor de eerste opdrachten al binnen komen en daarnaast ga ik verhuizen naar Utrecht! Yeah! Binnenkort zal ik in een uitgebreidere post meer uitleggen over alle dingetjes die gaan gebeuren met That Blonde Woman dit jaar, maar voor nu… Ga ik genieten van dit onwijs gave gevoel. 2015 kan ik in één woord omschrijven: gek. En wie weet waar 2016 mij zal brengen? We zullen het zien, maar met een glimlach kan ik alles aan!

Liefs,

header31-860x280

Tags:


4 responses to “Hi 2016!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.