Reading Challenge Update Juli 2015

Gepost op 7 augustus 2015 door Katja in Boeken / 5 Comments

rcu2

Balen! Ik had een leesdip deze maand waardoor ik 4 boeken heb gelezen in de maand juli. Toch best knap ondanks de leesdip, maar ik had toch gehoopt op meer boeken. Want het is immers zomer, dus in de maand augustus ga ik proberen om meer boeken te lezen. Maar eerst… de boeken die ik in juli heb gelezen! 

juni

Uitverkoren –> Een boek met een hoofdpersoon met een gave

Eleanor & Park –> Een boek dat is aangeraden door een vriend

Twilight –> Een boek dat zich afspeelt in Amerika

ACID –> Een boek dat je beoordeelt met 5 sterren

Verslaving –> Een boek van een Nederlandse auteur

Harry Potter en de geheime kamer –> Een boek dat je hebt gekregen

The Duff –> Een cover met een foto

The Fearless –> Een stand alone

Dreiging en Duisternis –> een boek met meer dan 400 bladzijdes

Het boek van Tess –> een boek dat nog maar 3 maanden uit is

Girl Online –> Een hardcover

Het vonnis –> Het laatste deel in een serie

Paper Towns –> Een boek van een mannelijke auteur

Die for me –> Een Engels boek

De 100 –> Een boek met een paarse cover

Zonderling –> Een boek met minder dan 150 bladzijdes

In de maand juli heb ik de volgende 4 boeken gelezen:

Het 13e Huis (Zodiak, #1)

Het 13e huis – Romina Russel (klik op de foto voor recensie)

Je wordt als lezer meegesleurd in het verhaal en nee wees niet bang, een supernova doet je geen kwaad! Een supernova niet, maar er is wel iets anders… Ondanks dat je wel iets verwacht in het verhaal, het kwade zullen we maar zeggen. Toch wist de schrijfster het kwade leuk te verpakken, op een frisse eigenzinnige manier.

Kwaad bloed

Kwaad bloed – Jennefer Mellink (klik op de foto voor recensie)

Ze heeft het weer geflikt! Een bloedstollend verhaal waarbij ik op het puntje van mijn stoel zat. Jennefer Mellink vind ik één van de betere YA schrijvers van Nederland. Toegegeven dat ik haar eerste boek Gebroken nog gaver vond.

Lobsters

Lobsters – Tom Ellen & Lucy Ivison (recensie volgt!)

Een heerlijk verhaal die zo herkenbaar is dat ik er af en toe bang van werd. En zeg nou zelf wie kent er geen Stella?

Paper Towns

Paper Towns – John Green (klik op de foto voor recensie)

Wat ik zo bijzonder vind aan John Green zijn boeken is dat zijn boeken heerlijk weglezen en tevens heftige onderwerpen aansnijdt. Ondanks de heftige onderwerpen blijft het verhaal luchtig in combinatie met geniale humor. Het komt bij mij niet vaak voor, maar Paper Towns liet mij keihard lachen.

RCU juli

Paper Towns –> Een boek waar mensen op reis gaan

Welke boeken heb jij afgelopen maand gelezen?

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , ,


5 responses to “Reading Challenge Update Juli 2015

  1. Poeh, welke boeken heb ik gelezen… dat weet ik al niet eens meer uit mijn hoofd haha. In ieder geval Voor jou van Jojo Moyes en Niet te filmen! van Sophie Kinsella, plus nog een aantal andere titels.

  2. Woa, je gaat lekker hard dame! En welke boeken ik heb gelezen? Niet zo bijster veel, eigenlijk. Alleen ‘Moeder nummer nul’. Voor de rest is het een beetje status quo met mijn leestempo. Een goede zomer bevat goede boeken, maar toch. Kennelijk kan ik ook prima zonder in de zomer. En dat terwijl ik altijd dacht “ja, zomer! tijd om te lezen!”. Nu denk ik: lezen kan later wel weer, als je minder tijd hebt voor de andere leuke dingen. =)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.