Wrap up: 5 punten op mijn Bucket List 2018

Gepost op January 3 2019 door Katja in Bucket List / 0 Comments

Wat ben ik dol op het maken van bucket lists, maar nog leuker is om te gaan doen wat er op de lijst staat. En… heb ik alles gedaan wat ik wilde gaan doen in 2018? Je leest het in deze blogpost!

5 punten was ik van plan om in 2018 van mijn Bucket List af te strepen.
1. Schotland
2. Edinburgh
3. Hamburg
4. Minstens drie buitenlandse vakanties
5. Een tweede tatoeage laten zetten

Schotland
Jaaa, Schotland! Wat een prachtig mooi land. Het was denk ik niet te missen dat ik dit jaar naar het land van Loch Ness ben geweest. Elke keer wanneer ik terug denk aan die reis dan denk ik meteen aan de Royal Mile, het kasteel en het paleis. Dat alles in Edinburgh. Maar ik denk ook aan het moment dat ik met de touringcar meeging en voor de eerste keer de Highlands zag. Adembenemend. Als ik moeite had het afgelopen jaar om in slaap te komen, dan dacht ik aan de lange weg waar de bus op reed. Langs uitgestrekte landschappen die fel groen waren, ruïnes, en steeds meer klom de bus omhoog tussen de heuvels door. Via de meest krappe bochten, hobbelige wegen en niet te vergeten… langs prachtige meren. En Edinburgh leek rechtstreeks uit een Sprookje te komen.

Edinburgh
Toevallig was mijn uitvalbasis in Schotland Edinbrugh. Het vliegticket was het goedkoopst naar die stad en ik kon daar het makkelijkst een slaapplek vinden. Van die stad heb ik echt genoten. Als vegetariër had ik het niet al te moeilijk om uit eten te gaan. Wat wel een probleem was helaas in de rest van Schotland.

Lees hier over mijn reis in Edinburgh en mijn trip door de Highlands.

Hamburg
Mijn treinticket was bijna geboekt tot ik bericht kreeg van school of ik even eerder wilde afstuderen. Jammer! Ondanks dat ik uiteindelijk gestopt ben met school heb ik geen spijt dat ik niet ben gegaan. In plaats daarvan ging ik naar een feest van een vriendin en nam ik ook even een rust moment voor mezelf.

Minstens drie buitenlandse vakanties 
Bijna! Ik was er heel dichtbij tot ik mijn reis naar Hamburg niet door liet gaan. Ik zet daarom dit punt opnieuw op de lijst voor 2019. Ik ga er niet vanuit dat het dan wel gaat lukken, maar wie weet dat dit nieuwe jaar mij gaat verrassen.

Een tweede tatoeage laten zetten
Niet alleen een tweede, maar ik liet ook meteen mijn derde zetten. Eerst dacht ik dat het doen van dit punt niet zou lukken, omdat ik toch best wel onverwacht voor het museum ging werken en niet zou weten of ik de tijd ervoor vrij zou kunnen maken. Maar toen ik afgelopen zomer besloot om in het najaar op vakantie te gaan naar Engeland, kwam een paar dagen later de mededeling van een tattooartist die ik volg op Instagram dat ze ruimte had voor in oktober en november. De tattooartist woont in Brighton en liet dat nou net mijn eerste stop van mijn reis zijn. Ik stuurde haar meteen een bericht en het was gelukkig mogelijk om tijdens mijn vakantie door haar te worden getatoeëerd. Ik ben enorm blij met de tatoeages en ze zijn erg mooi genezen

Lees hier meer over mijn tatoeages die ik in Brighton liet zetten.

Wat heb jij in 2018 van jouw Bucket List gedaan?

Liefs,

Tags:


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.