Picture My Life #8: de maand november

Posted on December 1 2015 by Katja in persoonlijk / 2 Comments

PML8

De maand november vloog voorbij. Echt te bizar voor woorden en wow wat heb ik veel leuke dingen mogen doen! Van interviews, events tot secret projects. Allemaal even tof! Kijk je mee?

DSC_0713

1 november begon goed met als eerste een interview met Julie Kagawa samen met Nanouk.

DSC_0731

Na het interview moesten we 2 grachten verder zijn voor de Bloggersmeet met Leigh Bardugo.

DSC_0754

Om de dag af te sluiten hadden we een heerlijk high tea met Julie Kagawa! 1 november begon al goed en ik kon niet wachten op de rest van de maand. Helaas was het ook tijd voor tentamens en het inleveren van mijn paper. Daarom dat het nogal rustig was in die 2 weken erna op social media, maar ook op de site. Het combineren van een fulltime baan en studie is zwaar, dus moest ik een stapje terug doen met mijn blog. Ik vond het ook erg belangrijk om mijn rustmomenten te pakken, dus nadat ik mijn tentamens had gemaakt en mijn paper af had vond ik dat ik iets leuks mocht doen.

DSC_0759Ik maakte deze prachtige fotoboek die ik dankzij een snelle drukkerij en levering binnen 4 dagen in huis had!

Op 21 november schreef ik het dit. Die dag ervoor had ik een afspraak uiteindelijk verliep het anders dan verwacht. Op een positieve manier. Dit heeft allemaal te maken met een secret project, die over 5 dagen (vanaf dat deze post online gaat) niet meer zo secret is. De eerste hint heb ik gisteren gegeven, maar hierbij nog een keer:

DSC_0276

Ik ben erg benieuwd naar de reacties. Ik heb er namelijk veel werk ingestoken, voor de verschillende afspraken. Ik hoop dat het het waard is. πŸ™‚

clavis

Mams stuurde een foto door van dit prachtige nieuwe Clavis boek die is binnengekomen.

shirt

Afgelopen weekend vond ik dat ik even op mezelf moest gaan letten en plande een vrije weekend in. Ik wilde namelijk even rust om mij heen en niet te veel over dingen nadenken, maar gewoon even chill….

twitteroutlander

Door dit ‘chille’ weekend begon ik Outlander te rewatchen! Oeps…

Hoe was jouw maandΒ november?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


2 responses to “Picture My Life #8: de maand november

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.