Reading Challenge Update oktober & november

Gepost op 3 december 2015 door Katja in Boeken / 3 Comments

rcu2

Terwijl mijn TBR groeit is het mij niet gelukt om heel veel boeken te lezen de afgelopen maanden. Dit komt doordat ik ontzettend veel voor mijn studie moet lezen en ik had tentamens eind oktober en begin november. In de maanden oktober en november is het mij gelukt om 8 boeken te lezen. Kijk je mee naar de boeken die ik heb gelezen?

Oktober

1Angel Fall 3 – Susan Ee

Het hele boek bouwt naar een geweldige ontknoping. Voor mijn gevoel was het totaal niet voorspelbaar, op de liefde na dan. Maar dat was te verwachten en nee dat vond ik totaal niet erg. Voor een fantasy boek voelde de ontwikkeling van de relatie heel echt aan en de keuzes die Raffen en Penryn moesten maken. Dit maakte in mij een grote fangirl los! Ik slaakte af en toe een gilletje van plezier.

After – Anna Todd

Hoewel het verhaallijn zich voornamelijk richt op de ‘spanningen’ tussen Hardin en Tessa is dit ook echt een coming of age story. Aspecten van zelfstandigheid zoals op jezelf wonen, vallen en opstaan en je eigen keuzes maken komen naar voren. Anna Todd haar schrijfstijl is zeer eenvoudig waardoor je makkelijk door het boek leest.

Puber Leaks – Paul Bühre

Puber leaks is herkenbaar, hilarisch, uniek en bovenal een heerlijk boek om mee op de bank te zitten. Zelf begon ik heel erg te denken aan mijn eigen middelbare schooltijd, hoe ik toen dacht. Best bijzonder hoe je binnen enkele jaren zo anders kan denken over bepaalde dingen! Misschien is dat dan ook wel het probleem, want weten wij als volwassene nog wel hoe het voor ons als puber was? De tijd dat alles nieuw en spannend was?

Het Herstel – Suzanne Young 

Het programma deel 2,5. Persoonlijk vond ik het geen verdere toevoeging geven aan verhaal. Daarnaast vond ik het niet zo erg passend bij het verhaal. Het was het gewoon net niet.

November

2

Twilight leven en dood – Stephenie Meyer

Ik ben dol op de schrijfstijl van Stephenie waardoor ik meteen bij het openslaan van het boek in het verhaal zat. Voordat je begint aan het verhaal zou ik het voorwoord doornemen. Zo begrijp je beter wat je van het verhaal kan verwachten en hoe alles nu zit.

Stuk van jou – Sophie Jackson

Een heerlijk rauw boek. Ik heb genoten van deze New Adult!

De kruisdraagster – Lydia Schwarz

Het boek leest heerlijk weg. Stukje bij beetje laat de auteur je kennismaken met een wereld die zij heeft gecreëerd. Je zou zeker niet zeggen dat De kruisdraagster door een debutante is geschreven wanneer je kijkt naar de worldbuilding. Ik vind dat het verhaal erg goed in elkaar is gezet, met veel details en lang niet alle plottwisten zag ik aankomen.

Vampire Academy: The Graphic Novel 

Al met al is het een leuk boekje voor als je net zo’n grote fan bent als ik van Academicus Vampyrus / Vampire Academy. Een strip voor wanneer je zin hebt om snel het volledige verhaal opnieuw te ervaren.

Welke boeken heb jij afgelopen maand gelezen? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


3 responses to “Reading Challenge Update oktober & november

  1. Ik ben vandaag begonnen in De Kruisdraagster en ik vind dat de wereld inderdaad heel goed in elkaar zit. En het verhaal is echt verslavend – ik ben nog altijd in pyjama en wil het liefst de hele dag verder lezen ^^

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.